- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseri0058
őstag
válasz ->Raizen<- #3250 üzenetére
És szerinted ezzel 4 évig minimum nem kéne procit vennem?
illetve milyen alaplap lenne jó hozzá? Am3 v am3+? Azért gondolom h am3+ kéne hogy majd mikor ujj procit veszek akkor nekeljen alaplapot... -
- = Zk = -
félisten
válasz Cseri0058 #3249 üzenetére
6400+ -szal kezdtem. imádtam. csak sajnos harmatgyenge volt a 3870 X2 alatt
X-factor:
ne már, hoyg egy X6-os proci nem lesz elég 4 évig?!...egy X4 is elegendő szvsz.
(persze most ne nézzük az intel oldalt)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Cseri0058
őstag
akkor sztem egy ilyen x6 ost veszek
az alaplap is meg van.(am3+os)
kicsit várok még vele hogy mennyen lejjebb az áraa -
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #3256 üzenetére
konyec?!... ... ennyi volt az X6? max ami még kintvan?!...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Cseri0058
őstag
válasz ->Raizen<- #3256 üzenetére
hát ja valami akörül akarom megvenni
-
->Raizen<-
veterán
válasz kavics325i #3258 üzenetére
Nem mert 2013-ig kb életbe lesz tartva az am3+ 2013-ba lehetséges hogy 10 12 magos proci is kijön abba a foglalatba. Mindenképp am3+-os lapot kell választani vagy olyan am3-as asrockot pl amihez adtak ki biost ami támogatja az fx procikat.
-
Cseri0058
őstag
válasz kavics325i #3258 üzenetére
lehet. de ennél a konfignál azzal basztam el szerintem hogy ami van most alaplap abba ez a legnagyobb proci ami belemegy így új lap is kell.
de ha mondjuk ebbe belemenne egy 4 magos akkor nem kéne lapot venne és ez még elég lenne egy ideig
szóval én most így gondolkodok. -
kavics325i
őstag
válasz ->Raizen<- #3260 üzenetére
na jó de a 2013 az kb. 1év meg egy pici nem 4év.meg azt is kalkuláljátok bele 4év múlva hány évesek lesztek és játszotok e még..
[ Szerkesztve ]
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
- = Zk = -
félisten
aggódtok itt a foglalatokon...ejjh!
én az X6-omat AM2+-ban járatom. egész addig, míg ki nem hal az alaplapomamúgy AM3+ -t veszek, ha ez bekövetkezik.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Cseri0058
őstag
válasz kavics325i #3263 üzenetére
de eleve ha adnak ki procit 2013 ban még ebbe a foglalatba akkor nem kell uj lap ha jobb procit akarsz.
amúgy ezt a lapot néztem ki magamnak:
http://www.msi.com/product/mb/970A-G45.html#/?div=Overview[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz kavics325i #3263 üzenetére
Most nem a foglalat a lényeg hanem hogy a thuban elég e 4 évig a játékokhoz oda elég lesz.
Persze jó a jövőbe is gondolkodni és akkor az x6-os procihoz am3+-os lapot vesz az ember ahogy én is tettem. -
ricshard444
veterán
válasz ->Raizen<- #3266 üzenetére
Hat sztem nem lesz eleg maxon mindenhez evek mulva. Pl Rage megette nalam 90%ban neha
Vannak dolgok...
-
->Raizen<-
veterán
válasz ricshard444 #3267 üzenetére
A rage egy nagy rakás szar és nekem kb 50%-ba terhelte be mind a 6 magot nem jó példa.
Meg a phenom 2 x4 4 ghz-n nagy felbontással még egy hd 6990-et is kihajt szóval még egy 4 magos phenom 2 is elég mindenhova ma pedig hány éves is a deneb chip már?[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
válasz ->Raizen<- #3268 üzenetére
Atlagosan nekemis de volt olyan resz ahol annyira.
Vannak dolgok...
-
X Factor
addikt
válasz - = Zk = - #3254 üzenetére
Nézd meg 4 évvel ezelött milyen procik voltak, elég lenne most neked egy olyan?
Make things work
-
- = Zk = -
félisten
válasz X Factor #3270 üzenetére
kereken 4 év?
mert az X4 épphogy majdnem 3,5 évet húzott ki nálam. és még tovább is ment volna, ha nem fog el az X6 láz.
de ha azt vesszük figyelembe, hoyg hányadik éve él még az AM2+ nálam, akkor azt mondom: IGEN!.... és a 3. proci van a foglalatban.
akkor egy X6+AM3+ -ra is azt mondom: IGEN!... inkább játszom, de abból sem sokat. ne mond nekem, hoyg egy X6 + 6950 2GB nem elég 3-4 évre...persze, igazat adok, hogy ha azt mondod, hogy kiszámíthatatlanok ezek. de nem sok játék van ami van olyan gépzabáló, mint a BF3. persze a múltba most had nehalk megjegyzés.
2007-es prociból perpill a Phenom I-et tudnám kiemelni. 4 magon, 2,6GHz-cel.
elég lenne nekem? IGEN!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ricshard444
veterán
válasz - = Zk = - #3272 üzenetére
Nem mert az a proci egy szutyok. Van tapasztalatom vele ismerosnek "hala" Oke hogy eleg persze de nem a maximalis reszletesseghez teszem azt. Ha ugy vesszuk akkor egy 8800gt is eleg...a minimumhoz. 6950+x6+2015 = minimum reszletesseg.
Vannak dolgok...
-
- = Zk = -
félisten
válasz ricshard444 #3273 üzenetére
nem akarom elhinni, hogy akkorát fog ugrani a pc-s játékgyártás, hogy egy X6 + 6950 kombó ne legyen elég 4 évig!...
hát mese nincs, le kell tesztelnem...X6 megvan, jövőre remélhetőleg a 6950 is meglesz. addig meg olcsón kéne szerezni egy 5770-et..
(#3275) darky@
ha olcsóbb lesz, mint a 6950, és többet is tud majd nála, viszonylag elfogadható fogyasztással, akkor azt mondom oké![ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz - = Zk = - #3274 üzenetére
Jövőre már nem 6950 karid lesz hanem valamilyen 7xxx-es radeon.
A harmadik generációs xbox-ba már fusion chip lesz. Lehet hogy majd nőnek az xbox 720 konzolportos játékok pc-s gépigénye de nem annyira hogy egy 6-8 magos proci ne legyen elég.[ Szerkesztve ]
-
X Factor
addikt
-
törölt tag
Remélem az X6 egy darabig elég lesz, mert vagy fél évig gyűjtögettem, és olvasgattam ( közel a nulla tudásról jutottam idáig fél év alatt, hogy ezt válasszam) a videokártyám már most érzem hogy nincs a toppon, HD5750, de arra nem volt most 50-60 ezrem. Viszont a proci meg se rezzen COD MW3, FAR CRY2 - FULL grafikán. GTA4-pedig high-on. Arra leszek még kíváncsi, hogyan teljesít a proci videó szerkesztő program alatt.
Kérdés: mennyire lehet felhúzni a procit gyári hűtővel?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #81556480 #3277 üzenetére
Kérdés: mennyire lehet felhúzni a procit gyári hűtővel?
én még a +100MHz-et sem erőltetném(#3279) darky@
annyit megy TC-vel. voltaképp ja...(#3281) LaciCRM
így van. nálam is az a szűk keresztmetszet[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #3278 üzenetére
Közben rájöttem, hogy úgysem a procim lesz kevés, hanem a videokártya tehát felesleges húzni -ha jól gondolom.
-
ricshard444
veterán
Nemtudja valaki Zohan kolléga miért lett kitiltva? Tőle vettem volna a processzort na ne hülyéskedjünk már
Vannak dolgok...
-
->Raizen<-
veterán
válasz ricshard444 #3283 üzenetére
Az szép! Biztos valamelyik fórumba sokat személyeskedett valakivel és valamelyik modi bepöccent az accjának annyi mert végleg felfüggesztették.
-
ricshard444
veterán
válasz ->Raizen<- #3284 üzenetére
Ez a szívás énmondom...Most megint vadászhatok X6ra pedig azthittem már megvan oldva. Attól még,hogy kitiltották azzal az Accel regisztrálhat másikkal igaz? Ha igen és olvasod ezt ZOHAN akkor írj privátot
Vannak dolgok...
-
- = Zk = -
félisten
válasz ricshard444 #3283 üzenetére
-
ricshard444
veterán
-
- = Zk = -
félisten
válasz ricshard444 #3287 üzenetére
troll volt, ez vele jár.
-
ricshard444
veterán
Marad a keresés...van egy srác 1100Tvel jó áron, de 2-3 hét mire odaadná és az túl sok idő még így pluszba gép nélkül. Ha végre elérem 24/7re a 4-4100mhzt nagyon elégedett leszek
Vannak dolgok...
-
kavics325i
őstag
válasz - = Zk = - #3288 üzenetére
Intő példa kell legyen ez mindenki számára.Könnyű egy felhasználói név mögül beszológatni meg google linket be rakni és ezzel hülyének nézni a másikat amikor kérdez.Nyilván én szememben is szálka és érlelődött már bennem,hogy felhívom a figyelmét.De más máskép megoldotta.Valahol ezért is tiltom a fiamnak a háborús-verekedős stílusú játékokat mert túlzott önbizalmat ad a felhasználónak.Feltételezem a mod-ok is ezért is követik ezt a viselkedési formát fokozott figyelemmel.Mert veszélyes tud lenni.Ugyanis sosem tudhatod ki van a másik nick mögöttBattlifield
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
kavics325i
őstag
válasz ricshard444 #3289 üzenetére
látom másnál is ezt a 24/7-et pontosan mi is ez?Én 4.2-őt gyári beállításokkal tudtam hozni,mert ez a tunning nem az én asztalom.A 00 tudja lazán
-
ricshard444
veterán
válasz kavics325i #3291 üzenetére
Azt jelenti, hogy a hét minden napján a nap 24 órájában stabil. Az addig oké, hogy az 1100T megy annyit, de vajon egy 1090 is?
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
toyone
őstag
válasz kavics325i #3291 üzenetére
Állandó, stabil használatot jelent 24 órában a hét minden napján, 24/7.
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
kavics325i
őstag
válasz ricshard444 #3292 üzenetére
A 90-et nem tudom,mert én csak becsöppentem a thuban tulajok közé.Kutyákat képzek úgyhogy csak saját tapasztalataimat tudom megosztani. Kicsi elképzelésem van de tudásom effelé nincs.De az elébb azt írtad 00-át akarsz-tudsz venni
[ Szerkesztve ]
-
toyone
őstag
válasz kavics325i #3295 üzenetére
Küldj privátot az elképzeléseidről.
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
->Raizen<-
veterán
válasz - = Zk = - #3288 üzenetére
Hol trollkodott? Melyik topicban? Mert itt nem nagyon.
-
ricshard444
veterán
Érdemes 1100Tre várnom vagy mennifog tuningban annyit egy 1090 is mint amennyit az elobb emlitett proci menne?
Vannak dolgok...
-
->Raizen<-
veterán
válasz ricshard444 #3298 üzenetére
Ha a 4 ghz a cél mennie kéne.
-
ricshard444
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest