- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz Televan74 #18218 üzenetére
Mert nem fér el? Tessék elmagyarázni mert nem értjük?
Nem pörög a topik mert nincs új semmi. Ami van azt meg nem lehet megvenni.Gondolkodtam rx 570 cf-en. Ha lenne normális áron meglépném.
AC origins, odyssey mindent is megesz.
Jó nem annyira faja mint a krájzisz, de izzasztja a vasat.Amúgy beiratkoztam rendszergazda suliba.
Na mostmán mennyé az isten f@szára blöki.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
nah, szép.
Nem nagyon megyek másik topikba, keveset követek, mert minek.
Nem változnak a dolgok, mindenki a maga igazát erőlteti, a valós igényekkel, meg a píztárcával nem foglalkoznak, szal. már tanácsért se nagyon megyek.Szal. a Blöki lelép. Biztos beégett az oldal a monitorba.
TrollGyuri meg rendszergizda lesz. Fasza. Mi jöhet még? Bezárnak a poreszoldalak?
Istenem, ennyi csapás egy napra...Papamaci: jah, lehet arra gyúr Gyuri... Remélem 286-os gépek vannak, meg csak Mercury alaplapok és betárcsázós net...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
myckey
veterán
Nem elfér?
menj, kutyuzzál, aztán a szőrme nehogy elrontsa a gyomrod !
#18221ViZion
Mi jöhet?
há már megy a közösségi hírekben, hogy jön a hullám és emelkednek a mutatók ![ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs