Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KrAt

    veterán

    válasz Szoszo94 #21665 üzenetére

    A VGA RAM-ot én is néztem, egyelőre nem emlékszem, hogy valóban annyi volt, vagy csak a CPU teszt alatt leszabályozta magát, a GPU-Z-vel monitoroztam, de tökre elfelejtettem megnézni :)

    A GPU 10Mhz-el nagyobb tartományban már elkezdett szemetelni, ott azt nem is erőltettem. A feszt ott még szépen tartotta, csak nagyon-nagyon ritkán érte el a 250-es TDP limitet, akkor is egy pillanatra, szóval valahol ott lehet a vége. Azt nem tudom, hogy a TDC limit beleszólt-e, de mivel ott a 10Mhz-ek már csak pár pöttyöt számítottak, és nem is akartam nagyon túlhúzni, itt a használható vége, kalapkabát :)

    A RAM észrevétel szép találat, valószínűleg a legutolsó (még az előző VGA-val) tuning session végén nyomtam egy BIOS default-ot, és elfelejtettem visszakapcsolni.. Kerestem is a hiányzó 200 pontot a CPU-nál, de mivel a VGA pöttyökre mentem, annyira nem izgatott :)

    Nekem is ez volt a következő köröm, hogy 1,1V-on mennyit megy, de vagy 150MHz-el alatta volt stabil, ott azt a kérdéskört feladtam, le se futtattam a teszteket, mentem inkább a legalsó feszre, úgyis többet tud a kártya, mint ami nekem kell :)

    (amúgy nem tudja valaki, hogy lehet a steam-es Time Spy-ban a demó-t skippelni? csak ha megveszem?)

Új hozzászólás Aktív témák