- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz gulupeti #17850 üzenetére
Fórumba nincs értelme HDR képeket SDR-é nyomorítva betenni, mert nem látszik semmi belőle. Ez is csak úgy néz ki, mintha el lenne tolva a gamma, és alul a leveleknél szétégett minden detail, szóval ez pont az elllenkezőjét fogja sugallni, mint amit mutatni szeretnél (nyilván nem így néz ki igazából, én ezt értem)
-
Pro!Petya
addikt
válasz ScomComputer #17849 üzenetére
Az a probléma hogy a radeon-t probálják reszelni ilyen mindenegybe programmá, de köztudottan ezek azok amik egy idő után semmire sem lesznek használhatóak mivel az alap funkciók amik idáig működtek azok kezdenek bugozni..
De amúgy tényleg vicc. Default-ra állítottam a biost és mivel úgy azon nyomban megjavult a radeon profilozója, így szépen elkezdtem minden opciót visszaállítani magamnak. Már majdnem végeztem ,csak a ventik maradtak és akkor vettem észre hogy miután beállítottam a ventiket utána megint resetelte a radeon a profilokat.... Akkor ventik vissza és egyből működik a radeon.
Most az hogy ez az új chipset driver, vagy a vga driver, esetleg a kettő együttes hozománya az azért gáz mert aki naprakészen akarja tudni a rendszert az meg majd néz mint hal a szatyorban hogy mégis mi a rákért nem működik az amivel eddig nem volt probléma.[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
Azért megpróbáltam a lehetetlent.
Közben ha már Tomb Raider, lenyomtam én is a többek által futtatott tesztet.
Ryzen 5 5500+6700XT 1440p-ben, azonos beállítások mellett, SMAA4X
Az eredmény nyilvánvalóan szerényebb, mint egy erősebb procival és mondjuk 6900XT-vel, de még mindig tökéletesen alkalmas a játékra.
-
trek81
senior tag
Elnézegettem pár 100oldalt....
aki itt nem talál a vga agyfa.....megoldást,annak csüccs 1esMár ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
nagyúr
-
trek81
senior tag
válasz DroiDMester #17858 üzenetére
Betegek vagytok e téren
ez valami fertőző betegség
a scom is teis ubi is....
Vicc komolyan mindenki melozzon nyomjaMár ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
Moby
addikt
válasz DroiDMester #17858 üzenetére
Ilyen van itt mindenkinek, tudjátok mit tud
-
nagyúr
-
őstag
válasz DroiDMester #17863 üzenetére
Ez most milyen ulti?
-
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Van külön driver eltávolitó program? Tegnap a frissítés telepítésénél valami hiba történt, teljesen oda van a driver, az írta ne msikerült a telepítés de mégis az új driver verziószáma jelent meg, letöröltem és újratettem de nem segített, csak annyit, hogy az iszonyatos belassulás megszűnt de a 4K-s képem pixeldarabos. kb mintha 640*480-as lenne a kép.
Hátha nem kellne megit újraraknom a rendszert, anno volt egy belassulásom azt is csak az oldotta meg
-
Moby
addikt
válasz DroiDMester #17863 üzenetére
Valójában pont két darabot vettem belőle (ultiból)
-
nagyúr
-
Moby
addikt
válasz DroiDMester #17868 üzenetére
Nem, az elsőt már elkótyavetyéltem rég anélkül, hogy megnéztem volna Engem ez a 12 pont firestrikeban pluszmínusz nem mozgat
-
-
Moby
addikt
Fogalmam sincs milyen user error, meg milyen megsütött vga-ról beszélsz. Vagy a no offense az a hülyeségek prefixe? Ez esetben no offense, de ha kettő között nem látok a játékokban különbséget, akkor pláne nem értem minek kellene pár százalékért izélgessek.
Majd valamikor izélgetem kicsit, de nem most, most se kedv, se energia./igen, tudom, hogy játékok alatt ez ilyen gyök kettő.
[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
válasz Sontir Fel #17878 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de processzort kell cserélned, mielőbb..
-
-
Moby
addikt
Tetszene a vizezés ötlete, de akkor gazdaságosabb lett volna eleve a vizes verziót megvenni (460-ra hozza az ÁK a liquid devilt), és akkor nincs gond a garival sem. Meg az életemben nem építettem még vizet, mindig csak készen vettem játékvizeket. Ilyen fittingek méretezésével, meg használatával totál vakon vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Bossp
addikt
válasz Sontir Fel #17878 üzenetére
Az hogy lett több mint nekünk 1080-n?
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
őstag
válasz ScomComputer #17886 üzenetére
A híres ScomSaller
-
palfitom
félisten
Az a Foundation nekem nem jelentett semmit. De kösz, így már ok.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Moby
addikt
1440p-n már a 12600K-val is gpu limiten voltál, ennyit semmilyen proci nem hoz. Óriásiak a gpu számai 1440p-hez. Ez nem az itt tesztelt beállításokkal ment.
-
Sontir Fel
őstag
Hol hibáztam? Displayben keressek valamit?
Szívesen futtatok újat, de nem látom az eltérést az enyém és Scomé között a beállítások terén.
#17884Bossp: feltételezem, hogy a tesztnél nem számít mi van beállítva felbontásnak
#17894ScomComputer: köszi, este ránézek mindenképpen. Most csákányolás van
[ Szerkesztve ]
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
ScomComputer
veterán
válasz Sontir Fel #17893 üzenetére
Igen a Displayben...én írtam #17757....."az antialising SMAA4x."
Ő is erre gondolt,hogy ez nem így volt nálad...mert mi itt mind így futtattuk... -
-
ScomComputer
veterán
-
válasz ScomComputer #17896 üzenetére
Ami a neten van, az nem lopás ;)
Ne tegye ki
Nem az enyém (sajnos), így fair? -
nagyúr
válasz Sontir Fel #17893 üzenetére
használd is ki még a hátralévő 2napot! 70Ft-al már nem biztos hogy megéri kapirgálni!
Bedőlhetne már ez az egész bányász dolog, az értelmetlen energia zabálások végett, ide jutottunk hogy rezsi csökkentésnek vége, a sok idióta végett akik csak a mának élnek!
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest