Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

veterán

válasz snake1977 #10872 üzenetére

Nah épp ezt tettem! :DDD Csakhogy nem jött össze, azért is jöttem most ismét tanácsért a fórumra!

Ugyanis az alaplapon 2 darab 3 tűs CPU venti hely van, mindkettőre van ventilátor kötve: az egyik a CPU-t a másik a VGA-t hüti.

Egy régi VGA-ról leoperáltam egy piciket ventit, kétpines (ha számít akkor piros-fekete színű a madzagja), na ezt hova dugjam?

Amit próbáltam: a tápon megkerestem azt a kis power csatit, ami asszem a floppynak adna áramot, abból kis 1mm vastag rézdrótból csináltam összekötőt, rákötöttem onnan a piros-feketét (nem gányolós módszer, nagyon szép, nem lötyög nem jár ki, feszül és nem mozdul el rángatás hatására sem, máshoz nem érintkezik, müanyag nyak tökéletesen boritja). De ez nem volt neki jó, nem pörög a venti bekapcsolás után :( Na most hova kössem? a nyakamba? ;]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák