- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frescho
addikt
válasz envagyok #107576 üzenetére
Simán felmegy rá a WB. 3.1-et rakj rá. Ha nincs tapasztalatod, akkor lehet, hogy egy előkészített telepítővel jobban jársz. Egy ideje nem húztam már újra, nem tudom van-e jobb, de régebben a classicwb bevált. Előkészít mindent, felrakja WHD-t is.
Kb. menete:
1. CF-> üres image (a pontos méret a lényeg, létre hozhatod a hd file-t másként is.
2. Összerakod a szükséges ADF állományokat és a WB classicot
3. Emuból felrakod az előkészített telepítővel (mostanában FS-UAE-t használtam, mert színes-szagos-eccerű) filerendszernek PFS3-mat használok, de van aki vlamiért FFS-t ajánl. Az már kuszálódott nekem össze.
4. Összeszeded a progikat, demókat egy könyvtárba. Ne feledd a kickstart ROM állományokat a WHD-hoz. Aminet-tel érdemes megismerkedni.
5. Könyvtárat is hozzáadod az emuhoz
6. Könytvárból az image-be bemásolod amit kell
7. A kész image mehet vissza a kártyáraNem bonyolult, már gondoltam ,hogy csinálok róla egy videót, de sose jött össze, meg kis kereséssel van jobb, mint amit tudnék csinálni. Érdemes rákeresni, hogy van-e jobb, mint a classicwb. Lehet, hogy jpbban jársz a betterWB-vel ha nem lesz turbo kártya. Az kicsit másként települ, ha jól emlékszek. Ja és van újabb 3.1-es WB, de az fizetős, kezdésnek a sima 3.1-gyel is jó leszel.
Monitorra nincs jó megoldás, én most a Dell 15k-t kezelő monitor mellé szereztem egy elég jó kompozit dekódert, meg csináltam kábeleket Amigához meg a többi cucchoz, még a CGA-t is megjeleníti elég jól
https://frescho.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest