Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Czo

    őstag

    válasz Bile Demon #93130 üzenetére

    Az MDA az tenyleg az az MDA, amire gondolsz :) Az EGA/VGA-t ugy talaltak ki, hogy egyutt tudjon letezni egy MDA vezerlovel, ezt a kepesseget megtartotta az AGP is (a specifikacio szerint is). Ez az AGP kontroller kepessege, ezt tudod letiltani ennek a kikapcsolasaval. Szerintem nyersz par ciklusnyi inicializacios idot system reset utan.

    A masik opcio is az AGP kontroller kepessege, viszont ez a kepessege kotelezo. A buszra ultetett eszkozok valtozo impedanciat okoznak, ennek az impedancianak a kikuszobolesere van kotelezo kompenzacio a buszvezerloben. Node, mivel a VIA keptelen volt az automatikat jol megcsinalni (tobbek kozott, ezert is emlekszik mindenki abbol az idobol katasztrofalis AGP supportra), ezert az automata kompenzacio kompenzalasara bevezettek egy valtozot, amit kivezettek a BIOS-ba. Ahogy a leiras is irja, ha instabil az AGP-d tekerj rajta, aztam egyszercsak jo lesz. :D Tonkretenni nem tudsz vele semmit.

    Bovebben a speckoban. Sajna, az Intel oldalan mar nem talaltam meg, de keresve a nalam levo PDF-bol masolt szovegreszletekre, itt meg elerhetove tette valaki.

Új hozzászólás Aktív témák