Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz DarthSun #91573 üzenetére

    Nekem van egy karakteres Linux is a gépemen, régebben próbáltam grafikust is, de leginkább MÉG(!) az az érzésem, hogy a Linux azoknak való, akiket nem zavar, hogy sokmindent sokkal bonyolultabb megoldani mint Win-en.
    Ennek ellenére tanulgatom, mert mindent jó tudni.

    Ami Fatpingvin kollegát illeti, már több topicban is eldicsekedett vele, hogy ő annyira nem ért a Windowshoz, hogy még feltelepíteni sem tudná, amire én semmiképp sem lennék büszke, hogy a legelterjedtebb oprendszerhez nyíltan totál fogalmatlan analfabéta legyek, de az ő dolga. Lehet, hogy a hardcore Linuxos arcok "hozzá se érnék a Windowshoz" tipusú hozzáállása is benne van ebben, meg az elitista átlag userhez való leereszkedésnek a gondolatát is elutasító magatartás, de így legalább tudom, ha a Windowst szidja, azt sem tudja miről beszél.
    Én azért igyekszem nem az ő hibájába esni, és megtapasztalani a Linuxos oldalt is, és idővel talán majd olyan leszek mint Sanyi haverom, vagy Zolesz haverom : Mindketten használják mindkét rendszert, mindketten elismerik, hogy sok speciális probléma megoldására megkerülhetetlen a Linux, de alapvetően hétköznapi dolgokra és játszani, a Windows a kényelmesebb. Lassan nekem is ez a meglátásom.

    És bocsánat Fatpingvintől a kommentemért, de tényleg így látom. Emiatt nincs részemről utálat vagy harag, elfogadom, hogy ilyen vagy, és ezzel együtt olvasom a postjaidat.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák