Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frescho

    addikt

    válasz envagyok #88114 üzenetére

    Norton commander 4 vagy az nwdosban megtalálható progival is tudsz másolni. Soros porton az NC át tudja magát dolgozni. Lassú lesz, de amíg 10-20 MB-ot akarsz átvinni simán elmegy. Én máshoz (Atari, Mac és Amiga irányban) is használtam soros portot.

    izee: Ebben semmi új sincs. TTL monitorok voltak. Most, hogy több, mint 1 hét után visszatérve olvastam a sima CGA átkötős ajánlásod csak a fejem fogtam. A monitorok nagyon nem fogják szeretni. De egy sima dióda-ellenállás logikával lehet építeni egy egész jó adaptert. Azért nem jó, mert nem kezeli a barna színt helyesen, így az sötétsárga lesz. Ahhoz kellene bele még egy kis logika amihez már pár aktív alkatrészre is szükség van.

    arn: Nem a korabeli újságok (pl. PC-X, chip, computer panorama) nem voltak teli értékelhető árlistával, de a tesztekben ajánlották a 6x86-ot ha valaki olcsó gépet akart. A Fefo-ról vannak mentések ahol megint az látható, hogy az akkori középiskolai tanári fizetésem felével kevesebbe került egy 6x86-os gép. Az alaplap+proci árában volt ekkora diffi. Ha valakit érdekel, akkor az árakat it böngészheti:

    98 május:

    98 vége:

    [link]

    https://frescho.hu

Új hozzászólás Aktív témák