Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz envagyok #78434 üzenetére

    Nekem nem a komoly jutott rola eszembe :D Persze ekkoriban minden haz hasonloan ratyi volt, ennek van egy baja, en is erre utazok. Az igazan szinvonalas haz, oemben baromi ritka, foleg, ami tulelte.

    Keresd meg, mi benne a legkorabbi alkatresz. Floppy, ilyesmi, valoszinuleg hosszabb ideig bovitettek (99 kornyeken biztosan). De az is elkepzelheto, hogy siman budget 99 koruli gep, oldschool hazzal, mert tul sok alkatresz mutat erre az evre. Aki ilyen gepet vett akkoriban, valszeg nem az elsok kozott vett v3at, az lehet kesobb kerult bele.

    Nezd meg mindenen a gyartasi datumot addj hozza kb fel evet, ugy hamar kirajzolodik egy terkep, mi mikor kerulhetett eladasra.

    A hazakat siman arultak sok evig - az, hogy kb mikor kerulhetett piacra, arra utalhat:
    turbo gomb (socket 7nel mar sok jelentosege nem volt), kesobb suspend feliratra csereltek ugyanazoknal a hazaknal a penya korszakban.
    kijelzo, hany digites (max 99, 199, v 999), 94 kornyeken mar 199ig mentek, utana mar csak a nagyon gagyi atx mellett futott late at hazak voltak, ami tovabb skalazodik.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák