-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Helló!
Lenne egy kis kérdésem. Esetleg valaki tudja az Fx 8350 procinak mennyi a gyári alap előír feszültsége? Köszönöm a választ előre is!
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
válasz Gabrikovics #78355 üzenetére
Ilyesmi nincs az én alaplapomnál. Ezek szerint ez nem olyan erős. Egy giga 990x. Mindegy kipróbáltam és nem birta így marad az eredeti elállás. Itt stabil...
Szerettem volna egy tartalék lapot venni valami jót, de ezekhez már olyasmi fehér holló történet... Meg talán értelmetelen is..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
válasz Gabrikovics #78358 üzenetére
Nem látom mit ír. Meg kb. nem is értem...
-
dik
őstag
válasz Gabrikovics #78361 üzenetére
Meglesem van-e ilyen benne...
-
dik
őstag
válasz Gabrikovics #78365 üzenetére
Megnéztem és tényleg benne van... Core Ration csak 35-ig van...
Még a végén kiderül túl sokmindent is tud ez a lap..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
válasz jokeph #78373 üzenetére
Nekem is volt/van Abit lapom igaz már döglött, de megtartottam minden régi dolgom(java már döglött sajnos). Van itt epox is a nagy király 8RDA3+ meg még sok minden... Na jó a kis Barton még a mai napig működik igaz egy gagyi Asrock lappal, de más már nem volt hozzá újan annó... Megevett pár alaplapot már a kis drága...
Am4 meg majd egyszer talán most amire nekem kell bőven elég az fx 8350... Persze egy tartalék alaplapra szükségem lesz csak nem találok valami jót hozzá..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tudományos Pandémia Klub
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Elektromos cigaretta 🔞
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest