- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz sajtee5 #60151 üzenetére
Jó kép, végre valaki, aki nem érez művészkényszert, hogy odaállítson egy szerencsétlen humanoid modellt a kép közepére
Egy apróság: én a szemafor tetejét megtartottam volna, a sín kifutása a kép alján még épp okés, az sztem rontotta volna a bal oldal harmóniáját, ha a sín egyik "lábát" felhúzod a bal szélre
Ezek az őszi színek mindíg levesznek a lábamról
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Grillo
őstag
válasz sajtee5 #63563 üzenetére
Szerintem az első kettő nem jó kompozíció szempontjából. Az elsőben a belógó fa értelmezhetetlen, a másodikban pedig szerintem szintén zavaró. Olyan, mintha nem tudtál volna közelebb menni, és belóg muszájból. Viszont nem eléggé ahhoz, hogy a kép része legyen. Lehet ebből a szögből kellett volna fektetve lőni.
A kutya jó, de közelről nézve olyan, mintha a farán, és a kép jobb szélén lenne a fókusz, de pl. nem belenagyítva nem látszik. Talán kicsit zavar, hogy az ösvény csíkja nem a jobb alsó sarokban fut ki. -
aginor
veterán
válasz sajtee5 #63563 üzenetére
1. hibás a kompozíció
2. nem lenne rossz, de van vele pár "bajom". A belógó fát ki kellene szedni, nem ad hozzá a képhez. Az ég túl sok, de talán ha játszol kicsit vele, akkor lehet még valamennyire látványos. A lámpasoroknál, van ami világít, van ami nem, ezt egységesíteni lehetne. Valamint a kép alja kicsit szűk, és zavarók a zsizsiknek látszó emberek.
3. kevés a fény, és talán az élesség sincs jó helyen, valamint alul szűk, jobb lenne szerintem, ha az ösvény kifutna a sarokba (ahogy Grillo is mondta).[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest