Új hozzászólás Aktív témák
-
sheppards
csendes tag
Sziasztok!
A minap érkezett csomagom egy Alza Box-ba. Sérült volt a csomag, de bekukkantva nem láttam azon a sarkon a terméken sérülést...
Othon kibontva viszont sérült volt egy másik helyen a termék... Nyitottam egy reklamációt, és az érdekelne, hogy ilyenkor mi szokott történni?
Fizetnek, vagy új terméket küldenek?
Azért kérdezem, hogy rendeljek másikat, amíg ezt intézik, vagy úgyis küldenek egy másik ugyanolyan cuccot, és a végén 2 ugyanolyan termékem lenne?
Plusz átlagosan kinek mennyi időbe fájt ez az egész? -
maddionmax
senior tag
Sziasztok!
Fut most valamilyen kuponos promo Alzánál?
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Evileg van a Mexikói út 15-17-nél is raktárkészlet/átvevőpont.
De googlemapson csak egy kézi autómosót látok.
Vett már valaki ott át bármit?
Szerk.: jé tényleg van: [link]
Mondjuk azt nem tudom melyik oldalról kell megközelíteni.[ Szerkesztve ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
MODERÁTOR
válasz maddionmax #5852 üzenetére
Nem
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
fatal`
titán
válasz maddionmax #5852 üzenetére
Bizonyos termékekre van az AJANDEK10 AJANDEK20 vagy AJANDEK30, de ezt írja a termék adatlapján. Más nincs.
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
fatal`
titán
válasz Mr.Csizmás #5856 üzenetére
Na ezt nem figyeltem, hogy itt össze van szedve. Nem ez alapján döntöttem, hogy megveszek-e valamit, csak volt, amire tudtam használni (más kérdés, hogy éppen a kóddal együtt került annyiba, mint máshol ).
-
aktív tag
Sziasztok!
Múlt héten vásároltam az Alzánál egy lapot (csábított az ára, meg a kiszállítási idő is) szombaton már jelezték hogy csak hétfőn érkezik a lap. Mondom, üsse kő, hát emberek dolgoznak ott is.. Szóval a lap, egy 1151-es MSI Mortar b365- chipsetes cucc. Definíciója; kibontott, vadiúj termék. Na hétfőn átvettem a lapot, és az első megdöbbentő dolog amit tapasztaltam, hogy a foglalatvédő hiányzik! Ezt azonnal jeleztem nekik telefonon! Na akkor már bántam az egészet, legszivesebben falhoz vágtam volna a dobozt. De ok mondom nyugi, lehet hogy van ilyenem otthon, meg hát lehet hogy nem is sérült meg egyetlen láb sem. Berakok ide egy képet, mert szerintem nem úgy van ahogy gondolom, többszöri vizslatásra úgy látom hogy két láb össze van kuszálva.
Csalódtam, az alaplapot pedig holnap viszem be egyenesen hozzájuk, ki sem próbálom, már az sem érdekel hogy működik vagy sem.OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
fatal`
titán
Bontott = ki volt már szállítva. Az állapot sajnos nem mindig tükrözi a valóságot és a legtöbb esetben árkülönbség sem indokolja, hogy azt vedd az új helyett. Korábban is volt erről szó a topicban, hogy, ha nem újat kérsz, akkor lutri, némi árspórolásért megérheti, ha van időd visszahurcolni a cuccot, ha nem megfelelő az állapota.
Legalább jelzik, nem úgy, mint a többi bolt.
-
Hegyirabló
veterán
válasz TomMusic #5853 üzenetére
Gondolom a fehéráruknak van ez az átvevő hely.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
P3Dr0
senior tag
Tisztelt fórumtársak. Kérdéssel fordulok hozzátok. Vásároltam egy Asus alaplapot az Alzától és ma amikor átvettem igen csak csodálkoztam mikor megláttam a dobozát. Egy fehér doboz amin semmi festés nincs. Ez mit jelenthet? Használtat kaptam? Vagy valami szervizelt cuccot?
Itt van pár kép.
[kép] [kép] [kép] [kép]Vihetem vissza? Vagy ez így oké?
Itt a link :
[link] -
raziel01
veterán
Az biztos, hogy nem korrekt hogy nem vadiújat kaptál. Illetve olyan értelemben nem új, hogy a külső doboza nincs meg.
Általában úgy szokott lenni, hogy van egy vékony színes mintás doboz és abban szokott lenni belül ez a fehér. Így magába még nem láttam soha. Én írnék nekik, hogy most ez mi. -
Mr.Csizmás
titán
válasz raziel01 #5863 üzenetére
de, ez gyári új, a matrica is*. csak brand helyett whitebox kiadás. (lehet azért olcsóbb, fotós cuccoknál szokás ez a whitebox módi)
*feltételezve, ha kibontásnál "új" szaga volt, meg a többi ilyenkor szükséges feltétel.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
P3Dr0
senior tag
válasz Mr.Csizmás #5865 üzenetére
Elvileg, ránézésre új bár pl. hátsó csatlakozók fém borításán vannak ujjlenyomatok.(lehet a gyárban került rá..kitudja).
-
Hegyirabló
veterán
válasz raziel01 #5863 üzenetére
Szerk: Megírták előttem.
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
-
TomMusic
őstag
válasz Hegyirabló #5861 üzenetére
Na azóta voltam ott, valóban Mexikói út 15-17 a cím, hátha más is menne oda, rakok róla fel képeket. Egyébként teljesértékű átvevőpont, bármit át lehet ott is venni.
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
csababarca
őstag
Barátnőm rendelt egy órát az alzáról, csomagolták, feladásra vár. de 4. napja volt szombaton, hogy nem szállították mert hogy nincs rá kapacitás. Ez mi? Értem én, hogy gondban lehetnek, de akkor nem illene erről tájékoztatni a vásárlót? mert ez csak akkor derül ki, ha rámegyünk az alzán a nyomkövetésre, az express one semmi infót nem küldött, egyszer sem...:/
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
fatal`
titán
válasz csababarca #5874 üzenetére
Az Alza nem tudja előre, hogy mennyi kapacitás van a futárszolgálatoknál. Bár érdekes, hogy akkor miért nem küldték MPL-lel. Én kedden rendeltem cuccokat, csütörtökön hozták.
Mindenesetre jó tudni, hogy van ilyen, mert akkor lehet, hogy inkább elmegyek majd a következő rendelésemért, minthogy házhoz kérjem.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz csababarca #5876 üzenetére
Nem is értem ezt egyébként. Oké, hogy lassan Karácsony, de egyrészt készülhettek volna erre, másrészt nem az utolsó napokban vagyunk. Pár nap oké, de 5 nap az sok.
Valószínűleg én azt fogom csinálni, hogy szerda-csütörtök körül megrendelem és ha kedd estig nem jön meg, akkor törlöm a rendelést és elmegyek érte személyesen. Ha megközelíthető a bolt, akkor neked is ezt javaslom.
Gondolkodtam boxos rendelésen, de azzal is szokott probléma lenni, hogy tele van.
-
ablack
senior tag
Üdv!
Amennyiben nagyobb méretű termék visszaszállításáról lenne szó, elállás miatt, a szállítást akkor is nekem kell megoldani?
Csak mert ekkora csomag esetén (47kg) elég korlátozottak a lehetőségek futárválasztás szempontjából, ráadásul ilyenkor a szállítási idő is több, remélem beleférek a 14 napba.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz csababarca #5878 üzenetére
Nem kötelező átvenni. Törlöd a rendelést, a futárt meg elzavarod, hogy nem hozta időben.
#5879: A 14 napon belül csak jelezned kell az elállási szándékot, nem kell visszaérjen a csomag.
[ Szerkesztve ]
-
bulbaa
tag
Hali!
Tapasztalta már más is azt hogy személyes átvétel alatt kiválaszt egy vidéki postapontot majd amikor a számlázási címnél megadja a saját vidéki (postaponttal egyező irányítószám) címét, jön egy hibaüzenet, hogy váltson szállítási módot? "A kiválasztott szálíltási mód csak Budapesten vonatkozik."
Az a logikai bukfenc hogy ezt nem a szállítási mód választásánál írja, hanem utána amikor már a számlázási címet adom meg... -
csababarca
őstag
igen, csak most ott vagyok vele, hogy ha ma megrendelem máshonnan kérdéses hogy ide ér-e péntekig.
szombaton utazok el külföldre, ez meg karácsonyi ajándék lenne.
na mindegy, ma telefonálok ha végeztem munkával, mert ma se jött semmi értesítés.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Bagoly01
senior tag
Mobiltelefonhoz idén nincs kupon? Realme Gt master edition-t nézetem ki.
-
adalbert1
veterán
Valaki tudja, hogy nagyjából hogy működhet az alza árképzése?
Igazából csak kíváncsi vagyok, mert néha egész furcsa dolgokat látok, pl. egy gyorstöltőből a fekete 11k, a fehér 21k-ba kerül.
Vagy vannak olyan termékek, amik néha jóval piaci ár alatt kaphatóak (pl. múltkor napokig switch lite 58k-ért), de van, hogy jóval piaci ár felett (pl. ipad air 64G wifi 265k). -
raziel01
veterán
válasz adalbert1 #5884 üzenetére
Mikor csak színbeli eltérés van akkor simán az lehet, hogy mondjuk a hupililából van raktáron 300 db ezért adja féláron, a feketéből meg mondjuk csak 30 így nincs rászorulva, hogy féláron adja. Raktáron tartani drága inkább kiszórja olcsóbban amiből sok van.
A piaci ár alatti dolog is lehet vevőcsalogató. Ha azt veszel lehet veszel mellé mást vagy veszel mellé játékot stb. -
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Megrendelt és már kifizetett termékeket az alza 19-e van megjelölve, ez a dátum atomfix, vagy előfordul, hogy hamarabb megérkezik, mint amit megadtak? -
fatal`
titán
válasz ANDROID??? #5887 üzenetére
Előfordul hamarabb is, később is, a futárcégtől függ.
-
Sirandrish
legenda
Heyho!
Rendeltem az imént egy fejhallgatót az Alzától, és ki tudtam választani a vasárnapot a szállításra! Azt hittem hogy majd nem fogadja el, de elfogadta, és továbbra is azt írja (megrendelés után) hogy a várható szállítás 19.-e.
Sőt mailben is ezt írják "Rendelésed XYXYXY (vagy annak egy részét) útnak indítottuk. Az árut futárszolgálattal küldjük Magyar posta. A kézbesítés várható ideje: 19.12.2021."Létezik?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
thomasvold
őstag
válasz Sirandrish #5891 üzenetére
Nem Hétfőn fogod megkapni.
-
Sirandrish
legenda
válasz thomasvold #5892 üzenetére
Már kezdtem azt hinni hogy valami féregjáratba kerültem, ahol vasárnap kezdődik a hét
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
aktív tag
Vasárnap valóban nem hiszem, de szombaton már hozott nekem MPL csomagot így az ünnepek előtti rohamban.
Üdv!
-
Sirandrish
legenda
válasz RudiLicenc #5894 üzenetére
Jólvan...nem igazán hittem benne amúgy sem, csak furcsa volt
-
Real_Necro
veterán
Alzabox adta meg magát múlt hétvégén, mikor elhelyeztek volna csomagomat. Kaptam sms értesítést is, hogy nem működik. A kézbesítés azóta is 12.12-n áll, azaz már nem, mert töröltem a rendelést tegnap. Ugyanakkor 12.12-én megrendeltem újra, amit már ugyan abban a boxban átvettem 12.14-én. Kérdés, hol lehet a korábbi megrendelés?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
fatal`
titán
MPL dolgozik most hétvégén is, nekem is vasárnapra írja (volt termék, ami közben elfogyott, rákérdeztem, hogy mi a helyzet és mondták, hogy dolgoznak hétvégén is így Karácsony előtt). Ha meg nem, akkor hétfő.
-
-
GZoli7
senior tag
Sziasztok. Hogy lehet az alza oldaláról számlát letölteni? Csak a mobil oldal jön be. Minden más esetben cz linket dob, amin nem jön be semmi. Több eszköz és böngésző is ezt csinálja.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest