- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
Vezérigazgató Úr (#248) - "Egy borda alakú hűtőborda!" - Lehet, hogy a (#221)-esben lévő kép ihlette meg a tervezőket...(Ezek az alaplapgyárak tényleg figyelik az anya- és az off-topicot, egymás után nyúlják le az ötleteinket, mint például a 970 Fatality s a H81 Gamer esetében, de persze a mi jogdíjainkról szépen elfeledkeznek...
Ha most majd kijön valami Maximus H110 Extreme, vagy valami hasonló, akkor már tényleg perelünk, ezt nem hagyhatjuk annyiban! )Popes (#249) -
Ezek szerint az EVGA a turizmust is támogatja...
Vezérigazgató Úr (#250) - "Én évek óta Pilsner Urquell -en élek." - Készséggel elhiszem, hogy a Pilsner minden szükséges tápanyagot tartalmaz, de azért néha próbálj ki mást is...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
bluyoo
nagyúr
válasz Mahrenburg #251 üzenetére
Tényleg érdekes egybeesések! Perelünk!
A sörnél nincs egészségesebb! Sajnos a munkahelyen ezzel nem értenek egyet!
Minek próbálgassak mást, a sör bevált!Bazinga!
-
Mahrenburg
őstag
Igaz, miért is terhelnéd a szervezetedet az új ízek, és a szilárd táplálék megemésztése által okozott sokkhatással... Esetleg azért elfogyaszthatnál egy EVGA-alaplapot, ki tudja, hátha nem csak a fogyasztásra van jó hatással, hanem magas tápértékkel is bír...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Popes
őstag
A Stratopramentel most elbizonytalanítottál, ezért gyorsan vettem is egyet.
Stratopramen Granát Beer (félbarna) Gyártja: Pivovary Stratopramen s.r.o., forgalmazza Borsodi Sörgyár KFT Megnyugodtam, ez még eredeti.
Régebben Gösser Ice volt a kedvenc,(ezért lett csak MSI nem EVGA ) de a Pilsner se rossz folyékony kenyérpótlóként.
Amúgy tavaly egész nyáron kibírtam sör nélkül de most a nagy melegre való tekintettel, meg hogy el ne felejtsem az ízét, május óta lecsúszik egy-kettő.Deus ex machina
-
bluyoo
nagyúr
válasz Mahrenburg #253 üzenetére
Rágni kell! Pfuj!
(#254) Popes
Á a Gösser Ice, igazi nyári frissítő!
Mondjuk valójában nem vagyok alkesz, még a bagót is letettem. De a jó sör az jó sör.
Érdekes módon Prága belvárosában csapolt Staroprament nem kaptunk, csak Pilsner Urquell -t.Bazinga!
-
Mahrenburg
őstag
Nem feltétlenül, az óriás medvedisznórozsomákember például ha nagyon éhes, akkor az alaplapokat egészben nyeli le ...
" ...a bagót is letettem." - De azért közelre, hogy ha hirtelen kellene, ne kelljen messzire nyúlni érte...
Timbuktu belvárosában próbáltad már?
-
bluyoo
nagyúr
válasz Mahrenburg #257 üzenetére
.. hatod! A medvedisznórozsomákember téged is keresztbe lenyelne!
Bazinga!
-
Mahrenburg
őstag
" ...hatod!" - Ha gondolod hatodolhatod is az alaplapot, ha úgy könnyebb lenyelni...
"A medvedisznórozsomákember téged is keresztbe lenyelne!" - Az biztos, még szerencse, hogy a fémtartalmú ételeket (pl. hűtőborda) szereti, bennem meg egyelőre még nincs fém alkatrész...
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
-
Mahrenburg
őstag
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
A legközelebbi vasnál, még a végén ablakos házat veszek!
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
-
Mahrenburg
őstag
Gigabyte-dömping:
Z170-D3H
Z170X-UD3
Z170X-UD5 TH
H170-Gaming 3
Z170X-Gaming 3
Z170X-Gaming 5
Z170X-Gaming 7
Z170X- Gaming GT[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Mahrenburg #265 üzenetére
Mi az az izé a PCI-E foglalat körül?
-
Mahrenburg
őstag
válasz DR|FTK|NG #266 üzenetére
Én is azt gondolom, hogy designelemként funkcionál.
Esetleg még az sem kizárt, hogy fényvisszaverő anyagból készült, s a Vezérigazgató Úr kérésére került a foglalatra, hogy az új ablakos házában ennek segítségével az ablakpárkányra kitett muskátlik hátulról is kapjanak napfényt...
-
Mahrenburg
őstag
Teaway (#70614) - Akár E-ITX lapnak is nevezhetnénk... Bár e "kategória" egyik "bajnoka" a jelenleg használt lapom, ITX-es szélességgel, ATX-es magassággal.
DonSasss - Eszembe jutott, hogy majd poénból az AM1-es MSI-lapot beteszem az E-ATX házamba, festői látványt nyújtana...
___Nocsak, ez eddig elkerülte a figyelmem: 990FXA Gaming
-
Mahrenburg
őstag
Vezérigazgató Úr (#70616) - "De az a lényeg, hogy megfelel az igényeidnek." - Dehát épp az előbb írta, hogy a szűkös elrendezés miatt nem felel meg az igényeinek...
-
bluyoo
nagyúr
válasz Mahrenburg #269 üzenetére
Hm, nem gondoltam volna hogy az AM3+ részt még frissítenem kell majd.
Tisztelet az MSI-nek, hogy gondol az "igényesebb" FX tulajokra. Remélem mihamarabb kapható lesz.
Lassan át kell nevezned a topikot AlaplapOff és újdonságok -ra.(#270) Mahrenburg
De ráment .... Vagyis lehetne jobb is, de ez van![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #269 üzenetére
Szep lap, jo dontes volt az MSI-tol...mindjart kedvet kapok egy FX-re
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Mahrenburg
őstag
Vezérigazgató Úr (#271) - Mivel sajnos az AMD a legjobb esetben is csak kb. egy év múlva jön ki új "power" CPU-val, kénytelenek AM3+ -alapokon "elsütni" az új feature-öket (csak szépen, magyarosan... ), mint az ASRock is az AM3+ Fatalityk "3.1"-változataival. (Killer/3.1, Performance/3.1)
" Remélem mihamarabb kapható lesz." - Vélhetően szép ára is lesz...
Ha láttok valami újdonságot ne habozzatok megemlékezni róla e helyt!
Ha a B75MA-E33-ra ráhelyez egy Mugen 2-t elforgatva, dVGA-val, s neadjIsten még egy bővítőkártyát (mondjuk hangkártyát) is, akkor már szinte nem is látszik maga az alaplap...
Donsasss (#272) - Váratlan váltás lenne... Talán még élveznéd is, ha visszavedlenél "tuningőrültté", lelkileg éveket fiatalodnál...
Vezérigazgató Úr (#273) - Első pillanatban azt hittem magadnak vetted. Kiderült, hogy a Zenre vársz, most meg a Radeonnal kacérkodsz, még a végég hithű AMD-s leszel...
-
bluyoo
nagyúr
válasz Mahrenburg #274 üzenetére
Mondjuk ASRock-ék nem vitték túlzásba, hozzácsaptak egy bővítőkártyát a meglévő lapokhoz és szia.
Mondjuk így van Tipe-C port is ...
A B75MA-E33 -al kapcsolatban, ránézésre látszik, hogy szolid lap (és még finom voltam ).
Sok elvárást nem nagyon lehet vele szemben támasztani.
Soha nem gubóztam be az egyik oldalra. Ha kicsivel hamarabb váltok anno, FX-em lenne és azt pátyolgatnám.
De amikor a váltásra került a sor, én már az Intelt láttam jobb választásnak.
A VGA terén meg végül a hűtés döntött, szerencsére később sem bántam meg.
Így utólag a GeForce Experience meg nagyon hasznosnak bizonyult.
De várom az új AMD sorozatot, lassan nálam is váltásra kerül a sor, meglátjuk lesz-e csere.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Mahrenburg
őstag
"Mondjuk ASRock-ék nem vitték túlzásba, hozzácsaptak egy bővítőkártyát a meglévő lapokhoz és szia." - A szándék a lényeg!
" ...szolid lap (és még finom voltam)... " - Fogadjunk, hogy az "sz" után eredetileg mást akartál írni...
"Sok elvárást nem nagyon lehet vele szemben támasztani." - Éppenséggel lehet, de ha meg akarjuk magunkat kímélni a csalódástól...
"Ha kicsivel hamarabb váltok anno, FX-em lenne és azt pátyolgatnám." -
"A VGA terén meg végül a hűtés döntött... " - Sokkal egyszerűbb lett volna, ha légkondícionáló berendezést szereltetsz a szobádba...
Nem lenne rossz, ha majd lenne Zen-sorozatnak egy 30e-s ár alatti APU-változata, melynek CPU-része 4 (natív) magos, egy szálon hozza az Ivy-Celeronom teljesítményét, GPU-része kb. egy 7750-es teljesítményét, mindezt kb. 45 W-os max TDP-vel, nekem elég is lenne. Talán nem is elrugaszkodott ezen elképzelésem...
-
bluyoo
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #276 üzenetére
Nem, a Skylake-et biztos kihagyom.
(#277) Mahrenburg
Dehogy is, csúnya szavakat nem használnék!
Akármilyen hihetetlen nem egy AMD-s vasat tartok karban. Természetes, hogy felmerül.
Volt VGA-m nem a legjobb hűtéssel, + egy 10K-s hűtés máris jó VGA lett (HD4870). Ebbe a hibába nem kívántam újra beleesni.
Hát én még mindig a külön VGA-ban látom a fejlesztésem irányát. Majd talán 10év múlva ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Mahrenburg
őstag
"Akármilyen hihetetlen... " - Nem hihetetlen, már említetted meghitt kapcsolatodat az AMD-s vasakkal.
" ...nem egy AMD-s vasat tartok karban." - Mint anya a gyermekét? Altatódalt is szoktál énekelni nekik?
"Természetes, hogy felmerül." - Arkhimédész törvényének ismeretében csakugyan magától értetődik...
Ha a jövőbeni alkalmazások támogatni fogják az APU-kban lévő GPU segédprocesszorként való hasznosítását, akkor tíz év múlva is lesz létjogosultsága a dVGA-nak, hacsak a jövőben nem kerül külön GPU co-processzori szerepkörben, és egy másik a grafikai megjelenítésre a "kupak alá"...
-
bluyoo
nagyúr
válasz Mahrenburg #281 üzenetére
Valóban említettem már! Viszont nem tudok énekelni!
Azért évről évre egyre erősebbek, sokaknak már most elegendő a teljesítményük.
Ahogy én látom erősen ráálltak a fejlesztésére, így esélyes, hogy hamarosan én is megelégszek egy iGPU teljesítményével. De nem vagyok jós, majd meglátjuk merre visznek minket.Bazinga!
-
Mahrenburg
őstag
Akkor esetleg az altatás helyett az ébresztés folyamatának elősegítésére hasznosíthatnád az énektudásodat...
Na de Vezérigazgató Úr, kezdem úgy érezni, hogy kidobott pénz volt, hogy beírattunk a "Hogyan váljunk jó diktátorrá?"-tanfolyamra... Ha Te mondasz valamit, akkor az úgy is lesz! Főleg, ha előkerül BomiBoogie, és vele együtt a Topichadsereg és a Topictitkosszolgálat is, melyeken keresztül könnyedén elérhetjük, hogy úgy táncoljanak, ahogy Te akarod...
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #283 üzenetére
Na..azert nem mindenki. Ha nincs finanszirozas nincs hadsereg...nincs hadsereg nincs diktator...nincs diktator nincs tanc. Max esotanc...pedig a macska a masik topicban mar profin tancol.
A kek osztrigaba lathato[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #284 üzenetére
"Na..azert nem mindenki." - De igen! Azért az Igazgatótanács tagjaitól elvárnánk, hogy támogassák a Vezérigazgató Úr ingatag önbizalmának megerősítéséért tett erőfeszítéseinket!
" ...nincs diktator nincs tanc." - Ez igen egyedi végkövetkeztetésnek tűnik, csak nem egy új filozófiai irányzat megalkotásán fáradozol?
-
bluyoo
nagyúr
válasz Mahrenburg #283 üzenetére
Tudod, soha nem voltam igazán jó tanuló! Szerencsére a pápasággal nemigazán lesz szükség arra a tanfolyamra!
(#284) miklosss2012
Látszik, hogy külföldön élsz. Nézd meg Viktort, nincs finanszírozás, nincs hadsereg, .....(#285) Mahrenburg
Elég még egy ember aki elismeri diktátori mivoltomat máris kész vagyunk! A többi megy magától!Bazinga!
-
Mahrenburg
őstag
"Szerencsére a pápasággal nemigazán lesz szükség arra a tanfolyamra!", " Elég még egy ember aki elismeri diktátori mivoltomat máris kész vagyunk! A többi megy magától!" -
Tényleg felesleges a tanfolyam, tudod Te magadtól is, hogy mi a dörgés.
(Magunk közt szólva, ha olyan emberek lennének az emberiség vezetői, mint Bluyoo, nagyságrendekkel jobb világban élnénk... )
-
bluyoo
nagyúr
válasz Mahrenburg #287 üzenetére
Hatalommal a kezében mindenkiből egy k.csög lesz! Én meg nem akarok köcsög lenni! Így lehet mégis csak a magam ura maradok!
Bazinga!
-
Mahrenburg
őstag
Pont a gondolkodásmódod miatt (is) gondolom, hogy jó vezető lennél, persze a legjobb szándék mellett is eltolódhat egy emberben a belső értékrend, ha hatalma van, de szerintem azon kevés emberek egyike vagy, aki jó eséllyel a szó nemesebb értelmében véve Ember maradna akkor is, ha nagy hatalom lenne a kezében.
-
Mahrenburg
őstag
válasz Mahrenburg #290 üzenetére
Apropó, gondolkodásmód, nem tudom ismeritek-e:
Matekórán a tanárnő feltesz az osztálynak egy kérdést:
- Gyerekek, mi történik, ha ül 3 galamb a fán és lelövünk onnan egyet?
Pistike majd kiesik a padból úgy jelentkezik, tanárnő fel is szólítja:
- Természetesen egy sem - mondja Pistike.
- Hogy-hogy egy sem?
- Mert lelövünk egyet és a többi megijed a durranástól, és elszáll.
- Nagyon tetszik a gondolatmeneted Pistike, de én nem erre gondoltam, mert matematikailag szerintem 2 marad ott.
Megy tovább az óra, a vége felé Pistike ismét jelentkezik:
- Tanárnő én is kérdezhetnék valamit?
- Persze, kérdezz nyugodtan.
- Megy 3 nő az utcán, mind a három fagyit eszik, az egyik nyalja, a másik harapja, a harmadik szopja. Tanárnő szerint melyik a férjezett?
Tanárnő irul-pirul, de mégis válaszol:
- Szerintem amelyik szopja.
- Szerintem meg az, amelyiken jegygyűrű van, de nagyon tetszik a tanárnő gondolkodásmódja![ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #289 üzenetére
Hát ha megkérdeznéd az oldalbordámat mást gondolna erről a(z ön) hatalomról (Ő a főnök!?).
Ergo én nem vagyok köcsög, csak az, akinek nem kezeli nő a f...át!
Nálad mi a helyzet?(#290) Mahrenburg
A Magyar Honvédségből tizedesként szereltem. Nekem az is sok volt a "jóból".
Azért köszi!
Bár azért kicsit jó érzés, hogy az akkori "kopaszokkal" ha összefutok, nem beintenek, hanem leülünk beszélgetni egy sör mellett.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
DR|FTK|NG
veterán
-
Mahrenburg
őstag
" ...pénzbehajtókat oktat!" - Akkor tényleg nem kell a tanfolyam, otthon is megkapod a kiképzést...
-
Mahrenburg
őstag
Nédda, megváltozott a topic címe, most már csak Drift linkje őrzi az eredeti változat emlékét... Úgy tűnik, egyfajta egységesítés "áldozata" lett. De azért hogy itt is megmaradjon :
Nem (csak) azért mert én kereszteltem el, de nekem jobban tetszett az eredeti címe, frappánsabb s kompaktabb volt.
(De ha már így esett, akkor úgy tűnik, ezzel hivatalosan is az anyatopic off-topicja lettünk, akár bekerülhetne a linkje az anyatopicba oldalt a Téma tudnivalókba, mint a többi anyatopic esetében... )
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz Mahrenburg #297 üzenetére
Ok, ok. a következő frissítéskor úgy is belekerül pár hardverajánlós topic linkje.
(#296) Mahrenburg
Még szép!Bazinga!
-
Mahrenburg
őstag
Ha már csupanagybetűsOFF-topic lettünk, igazán megérdemeljük az elismerést...
Egyébként Mrs. Bluyoonak mi volt a rangfokozata, amikor leszerelt?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest