- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz Mahrenburg #150 üzenetére
Tesztelésre jöhet hozzám az ES Ha tudna PCI-E 2.0-t akkor nem kell kidobni az 1.1-es alaplapot
Bios támogatás? Majd betáplálja a biosba a mikrókódotNo Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
Akor is, az az alaplap pucer! Par nap alatt kuld a prototipust a negymagos cpu-k ala, termeszetesen eros tuninglap kell!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
bluyoo
nagyúr
Sok AMD-s vasat pátyolgatok. Ugyan nem az enyémek, de a tulajoknál jobban ismerem őket.
A CPU-ról annyit, hogy kicsit előre vásároltam.
Ahogy vártam semmiféle előnyöm nincs, hogy egy 4.4GHz-en hajtott Ivy van a vasban, nem a legkisebb Sandy I5. Bár a WoT annyira nem is terheli meg .... plusz a GTX660Ti-t nem nehéz kiszolgálni.
Szóval valószínű belövöm majd 4GHz -re, négy mag mellett, és elfelejtjük a VGA cseréig.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Bankos a drága, pénzügyekben nem lehet megveszteni!
Így is sok volt a jóból idén, monitor, billentyűzet, és egér csere.
Na meg jelenleg bőven elég a mostani vasam, ha úgy vesszük még a "K"-s CPU is pénzkidobás volt egyelőre.
A VGA-t is csak garanciaidő miatt fogom jövőre eladni. Ugye garanciával jóval egyszerűbb, könnyebb az üzlet.Bazinga!
-
DR|FTK|NG
veterán
Még nem vettem meg.
Ez a mondat tart vissza: Minek egy másik gép, amit kb semmire sem használnék?[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Itt megallt az ido? Miert nem el ez a topic?
-
Mahrenburg
őstag
Én azért említést tennék egy méltatlanul alulértékelt márkáról a legjobb alaplap kategóriában: ASRock...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
CJ4567
nagyúr
-
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
válasz Mahrenburg #167 üzenetére
Akár hiszed akár nem. Az előző hsz. eredetileg így hangzott:
"Legyen, mára az MSI a legjobb az ASRock után!
Jó lenne, de este meló, szóval alkohol kizárva. Max tea!
Mondjuk ez nem is rossz ötlet! "
Csak nincs kedvem kakaskodni, főleg egy sassal nem!Bazinga!
-
MiklosSaS
nagyúr
Akkor s
eggsziklatAsRock-ot nektek!~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
válasz Mahrenburg #169 üzenetére
AsRockom van, 20% húzásnál(3.6GHz, 400-as FSB) nem megy tovább, nem bírja a lap, bár nem bírja a chipset, a 965-nek maximumja hivatalosan 266.
No Sana No Life
-
DR|FTK|NG
veterán
Az ASRock azt kéri az FB oldalán, hogy írjuk meg a lapjaikról a véleményünket. Megírjam?
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
Vezérigazgató Úr (#170) - Kávé
Vezérigazgató Úr (#171) - "Csak nincs kedvem kakaskodni, főleg egy sassal nem!" - Hát igen, jóval kecsegtetőbb, ha mondjuk egy kakassal saskodsz...
DonSasss (#172) - I've got it!
CJ4567 (#173) - Csak tréfából írtam, arra reflektálva, hogy az anyatopicban jelenleg nem túl népszerű a márka...
Az utódja, a G31-es is csak 20%-ot engedett.
1708S van a lapodon, ilyen volt a régi Asus G31-es lapomon, imádtam!Egyébként nekem csak jó tapasztalatom van a márkával, persze az hozzátartozik, hogy például az FM1-es lapjai elég jól sikerültek. Jelenleg például egy "utószériás" H61-es lapot használok netezésre/filmnézésre egy Celeronnal (és egy 4670-essel ) karöltve, bár ennek alapvetően az az oka, hogy 1705-ös hangkeltő van rajta, mely bár nem olyan jó, mint a 1708S, de lekörözi a Realtek belépő szintű megoldásait.
Dr. Iftking (#180) - Csak finoman, kultúráltan...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
CJ4567
nagyúr
-
Mahrenburg
őstag
Tiszta, torzításmentes hangja van, akár maximális hangerőn is, persze ez nem egy dedikálthoz viszonyítva értendő, csak a 662/887/892 és társaihoz képest, persze ez nagyon függ az alaplap kialakításától is, akár azonos típuson is szólhat másként ugyanaz a hangkeltő.
Ha jól sejtem, a Te lapod nem engedi kibontakozni a 1708S képességeit...
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
A rossz minőségű tápegység, még tuning nélkül is tud galibát okozni.
Itt nem feltétlen az öngyulladásra gondolok!(#183) Mahrenburg
"Kávé " Megvolt az is! De csak igyekszek gazdagítania topic-ot!
A legutolsó általam összedobott vasba is egy ASRock lap került egy H81M-DGS (3év gari) személyében.
El kell fogadni, hogy nem egy a követelményszint. Gondolom kitaláltad, itt az ár volt az elsődleges szempont.
Szívem szerint emeltem volna a keretet, de már ez is bajos volt az öreg hölgynek.(#184) CJ4567
Nekem is volt VIA VT1708S -el szerelt lapom ( P5QD TURBO), én is meg voltam vele elégedve.
Az akkori zajládámhoz tökéletes volt.
Pedig sokan rühellik ....Bazinga!
-
-
Mahrenburg
őstag
CJ4567 (#186) - Bocsánat, félreértettem, akkor viszont Isten hozott az 1708S-t kedvelők szűk körű klubjában, eddig csak a Vezérigazgató Úr és jómagam voltunk tagjai. Hirtelen megmásfélszereződött a klubtagság létszáma!
DonSasss (#187) - Milyen a hátsó driver-támogatottsága a legújabb operációs rendszerekhez?
Egyébiránt hogy haladsz az előkészületekkel? A színes boxereket már becsomagoltad?
Vezérigazgató Úr (#191) - Nem gond, ha nem túl magas a topic hozzászólásszáma, a minőségre megyünk, nem a mennyiségre...
"Gondolom kitaláltad, itt az ár volt az elsődleges szempont." - Eszembe nem jutott volna...
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #196 üzenetére
Durva, neha simabb...neha meg rocogos....
Boxerek bent vannak!
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #197 üzenetére
Zökkenőmentes volt a landolás? Milyen a hispán tenger?
Jó nyaralást!
____
Jut eszembe, igazad lett, tényleg nálam volt a hiba, a telefonom mikrofonja s..rakodott, kicsivel később be is adta a kulcsot, kénytelen voltam egy újat beszerezni.
-
CJ4567
nagyúr
200
El kellett vinnem hiába dupla.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest