Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Aktív témák
-
ErőVarázsló
aktív tag
Pool0816 -nak nagy fekete pont mert átvert, folyamatosan hazudozott és a pénzt is lenyúlja (legalábbis egy részét.)
Név: Bobor Pál
Város: Kisterenye-Ujlak (Bátonyterenye)
E-mail: bb_012@fremail.huA story röviden
3hete átvertek vaterán, egy gigabyte 3870 kártyával. De mondom itt úgyis mindig van ezaz feldobok egy hírdetést. 10perc múlva jött is egy e-mail kártya leírással és hogy új! 2év garancia... Sapphire 3870. Hát mondon rendben jöhet... Közben kaptam a professzoromtól egy rendelést egy gépre így megkérdeztem tud-e alap dolgokat szerezni mondta, hogy persze elküldte az árakat nem nagyon de kedvezőek voltak K9A2 Plat használt és AeroCool High-Tech Pro 7 let tvolna áldozat megbeszélés alapján összeg ment...
Összesen 64k volt elutalva amikor a megbeszélt időre semmi nem jött meg... írtam hogy a heréim bánjákmeg a munkám ha nem lesz meg ő meg hogy holnapra ott van mert mpl-lel adta fel... Este küldi mpl track numbert ha mégsem akkor szombaton is feltudjam venni a postán... hát nem jött de még a mailekre válasz sem.
Közben a gép többi részét beszereztem innen minden gond nélkül megjött időre levélként csomagként egyaránt viszont az ő cuccai nem... És én közben kifutottam a keretből nemcsak a saját tartalékból de az előlegből is. Viszont már 2 napot csusztam az ígért átadással...
Hétfő írok neki miután nagyon kedves ügyvéd bartommal beszéltem a dologról, hogy em jött és a pénzt vissza kérném mert rajtam is követelik... egyéb esetben feljelentést fogok tenni ill. polgári peres utón szrzem vissza a pénzt + az egyéb kárt ami engem ért...
Jött a válasz hogy a posta így és így posta úgy... (10 év seftelek cuccokkal de eddig 2x volt gond akkor is a postás a szemem előtt focizott)Hát fönőköm közben meggondolta magát vett egy másik masinát... És ígényelte tőlem vissza az előleget mivel mindent megvettem (24" monitor+ 19" ,2db hdd ..stb így barátnőmtől kértem kölcsön a végén ezek rendezésére... viszont 64k értékű alap cucc hiányzott) ezért ezeket ismerösőknek vissza ami ciki de azért némi ellenérték fejében vissza vették ill a saját gépem eladása vagy inkább el kotyavetyélése miatt tudtam rendezni... határidőig azaz most szerdáig)
6különböző számról hívott vezetékes fülke, barát mobl , saját mobil stb...
Szerda 15:40 telefon: "Az OTP bezárt, átrohanok a másikhoz csak ne jelents fel"
Szerda 17:12 telefon: "Minden zárva! nem tudtam befizetni de utalom anyum számlájáról"
Szerda 17:40 telefon: "Nem vonták le a számlámról..."
Csüt reggel: SMS 54.000 Visszafizetés + előtte hívás hogy úgye nem jelentem fel mert így meg úgy mindárt ott van pénz...
Csüt.: Du :
hívás: minden rendben úgy?
mondom nem mert még 10k val jössz.
- ja hát az úgy van hogy ennyi a limit a számlámon 2 temetés volt ez meg az ezután csak futárral küldök bármit is... És ma ott van a 10k is csak ne jelents fel.Eredmény még ma sincs itt a pénz --> ha ma 16ig nincs akkor hétfőn feljelentem bár lehet egyébként is mert az ilyen megérdemli.
Hát ennyi a story wordbe kimásoltam a beszélgetést 20oldal lett (kb fizetés után csak én írtam a feljelentés kilátásba helyezéséig)
Szóval mindenki vigyázzon! Lehet amúgy korrekt de sajnos találkoztam mással is akinek hasonló gondja volt vele. Csak utánvét tőle!
[ Szerkesztve ]
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz ErőVarázsló #10002 üzenetére
feljlemény a többi érintetnek is ma jöttek a rendőrök 19évesen megy börtönbe ha minden igaz
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
ErőVarázsló
aktív tag
drunk kolléga elfelejtett jönni és nem veszi fel a telefont 400km utazás (odavissza) barátnőm rokona ment érte nem csak anyagi de időbeli veszteség kelebia-bp és bp-kelebia
pedig csak ezt lapot kellett volna elhoznia [link]
az úri embert nem ajánlom senkinek
szóval jogosan jár a fekete pont!
[ Szerkesztve ]
-
ErőVarázsló
aktív tag
smore14 kollégától akartam venni sőt mi több vettem is egy vga-t
5000ft.- t beszétünk meg utávéttel mivel az ár 4k volt ez reális is lett volna
7680Ft.- fizettem
persze ő 6000 kap vissza...
állításomat levelkkel sőt a futár papírral tudom igazolni
telefont sem nekem sdem a futárnak nem vette fel!
holnap feljelentem csalásért és mivel kettőt árult így más érintettek is lehetnek...
-
ErőVarázsló
aktív tag
igen ez csalás megkérdeztem végülis nekik is rendszergarázdálkodom
szóbeli szerződést megszegni is minősithető csalásnak annyi a kényeg hogy több sértett legyen bár szerintem lesz itt
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz ErőVarázsló #11712 üzenetére
úgy tünnik válaszolgat, addig is felfüggesztem
-
ErőVarázsló
aktív tag
sziasztok
nagy feketepont gaben1228
előzetesen megbeszéltekkel ellentében kollégámnak kért notit nem küld el
sőt nem is szólt, hogy nem adta fel vagy nem küldi
csak mikor egy hét után nem jött meg, annyit, hogy eladtam másnak...
a bizonyos puhatestűek csontozatát örökölte, úgy gondolom
[link]üdv
KareszMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz ErőVarázsló #11869 üzenetére
Sajnos a lent említett dolog él, két válaszig meg néhány ígérgetésig ment a dolgo neki... kár nem megbízható sajnos
"
sziasztoknagy feketepont gaben1228
előzetesen megbeszéltekkel ellentében kollégámnak kért notit nem küld el
sőt nem is szólt, hogy nem adta fel vagy nem küldi
csak mikor egy hét után nem jött meg, annyit, hogy eladtam másnak...
a bizonyos puhatestűek csontozatát örökölte, úgy gondolom
[link]üdv
Karesz
"Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
ErőVarázsló
aktív tag
megbeszélésünk után, kialkudott árat egyeztetve és részéről és leokézva,
"meggondolta" magát mert "elviszik többért" persze lemondtam miatta másikat amit elvittek
Ez alapján nem nagyon kell adni a szavára!
hírdetés: [link]
Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest