Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
válasz spireeasy #16524 üzenetére
Látom ez most hobbivá vált
Nem beszéltem még sosem ezzel az illetővel. Mindenesetre erős a gyanúm, hogy ez valakinek a dupla regje lehet (és azt is sejtem, hogy kié.) Meg lehet nézni a privátokat is, hogy soha nem vette még fel velem a kapcsolatot. Nem beszéltem még vele, és nem is ismerem. nem neki jegeltem, hanem illes0102 -nek, aki ma át is vette a készüléket Budapesten a Népligetben 14:50kor. Másnak egyszer sem jegeltem ezt a készüléket! A jegelést most vasárnap tettem ki, mikor is minden letisztázódott a telefon átadásával kapcsolatban. Leinformálható a történet.
Mivel nem is beszéltem vele, így nem jogos a fekete pont. Kitalált dolog.Egyébként a lejárató és bosszú hadjáratot sokkal könnyebb sikerre vinni, ha bármilyen bizonyítékkal is alá tudod támasztani az állításod. Mindez elég nehéz lesz, ha nem is vetted még soha fel velem a kapcsolatot Nem is ismerlek, és egyáltalán nem értem a miértjét, hogy miért szórakozol itt.
Illetőleg kíváncsi lennék a megbeszélt helyre és időpontra. Mi is volt ez pontosan? Illetve kérlek add meg a számot, amelyről felkerestél, mivel privátban mindez nem történt meg. A számot visszaellenőriztethetem a részletes számlán, amelyet ki is kérek, ha szükséges!
Üdv.: Eddie141
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest