Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
bcsabi79
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Csalót szeretnék bejelenteni, és kérni az azonnali, és végleges tiltását.
Eddíg 3 regisztrációját találtam meg, de csak 1 lett törölve.
[link]
[link]
[link]
Vásároltam tőle egy asus 9800 gt vga-t, amit kézhez vételkor kipróbáltam és kiderült, hogy ram hibás. Ezt aznap jelentettem neki, de ő jött azzal, hogy mert nála működött, meg biztos kicsi a tápom stb. Elvittem szervizbe, és ott megerősítették, hogy rossz a kártya. A hirdetésben szerepelt, hogy 1 hét garanciát vállal rá, ezzel élve visszaküldtem címére a kártyát természetesen utánvéttel, de ő megtagadta az átvételt. Most van egy rossz kártyám, pénzem nincs másikat venni stb. A legszomorúbb, hogy a kisfiam szülinapjára vásároltam, és most lesz neki egy szép kártyája amit tud nézegetni. A jóember természetesen az email-ekre nem válaszol, és a telefont sem veszi fel. A személyiségi jogait figyelembe véve csak a nevét és címét írom le, hogy hátha más is üzletelt vele, és pórul járt. Jó lenne összeszedni néhány esetét, hogy pereskedés után minél jobban meghúzkodják.
Neve: Macsu István
Lakhely: Döge
Előre is köszi.Üdv!
Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest