Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BonFire

veterán

válasz ViZion #6308 üzenetére

A CS4 bemutatón agyba-főbe hájpolták a "Share My Screen" funkciót, hogy az hű de klafa, meg minden, és azóta sem hallottam, hogy valaki használná is. Gondolom sok usernek van eredeti Photoshopja. :D Ennyit a megosztásról.

Ami meg a közösségi oldalakon megy, nem más, mint szemetelés. Hébe-hóba be-benézek az iwiwre, meg a facebookra, és látom, hogy mindenki megoszt minden marhaságot, de őrajta kívül a kutyát nem érdekli, mi van abban a hírfolyamban megosztva. Nem kommentálják, rá sem bagóznak. Akkor minek?

Van egy telefonom, februárban múlt 4 éves, és eszem ágában sincs újat venni, több okból sem: ad 1) van hová tenni az árát; ad 2) tökéletesen működik, csak már az akksija gyengélkedik kissé; ad 3) szökőévenként egyszer telefonálok, engem sem sűrűn hívnak, így még egy darabig kitart.

Újat majd akkor veszek, ha az akku végképp feldobja a papucsot, és kénytelen leszek, mert új akkut már nem fogok ehhez kapni.

Egyébként sem értem, hogy miért menő mindig a legújabb programverziót lewarezolni, holott az élet egyéb területein sem frissítünk ilyen gyakran. Nekem például nincs full HD lapostévém (egy 51 cm-es CRT van), nincs házimozim, meg egy csomó egyebem, és úgy néz ki, egy darabig még nem is lesz. Hiszen tévét sem igen nézek, csak akkor, ha néha beteg vagyok, és nem bírok itt ülni a gép előtt. De most a parlamenti közvetítést, vagy Kálmán Olgát bámuljam 1080 p-ben? Na neee! :N

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák