Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <MZ/X>

    őstag

    Sziasztok!
    A GDB topicba intéztem először kérdésemet, de liksoft azt mondta, hogy ide írjam be. Szóval, ezek az előzmények:

    1.
    Sziasztok!

    Az lenne a problémám, hogy egy nagyon régi, 5-éves, 10Gb-os azt hiszem FAT vinyóra rá lett telepítve egy teljesen új NTFS xp. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom a legegyszerűbben visszanyerni róla az adatokat, illetve a mostani adatok fognak-e sérülni? És hogy muszály-e egy másik géphez csatlakoztatni-e? Előre is köszönöm!
    :R

    2.
    Elnézést, hogy floodolok, de lenne még egy kérdésem: hogyha FAT vinyó volt, azt formáztam, most NTFS akkor melyik verziót szedjem le? Köszönöm!

    liksoft válasza:
    Szia!

    10GB esetén ha egy teljes XP felkerült, szinte esélytelen bármilyen régi adat visszahozása. Felülírás történt ugyanis a drive-on, helyenként többszörösen is. A folyamatos használat méginkább ront a helyzeten. Persze kérdéses az is, mit kéne visszamenteni.

    Ha szeretnél további kérdést is feltenni, kérlek itt: [link] tedd meg.


    És a reagációm:
    Legfőképpen dokumentumokat, régi képeket, ehhez hasonló. Nekem bármilyen kicsi eredmény is jó lenne, mind régi, szép emlék, szóval pár dolog is már jó lenne.
    Tehát akkor a kérdésem: ha FAT-ot formáztam le, utána NTFS-t raktam rá, akkor milyen GDB-t vagy más programot futtassak le rajta? FAT-ra, vagy NTFS-re valót? Köszönöm!
    Az adatmentés topicba is beleírom!


    Köszönöm! :R


    [Szerkesztve]

    [Szerkesztve]

    Original's never fit - Socket 370

Új hozzászólás Aktív témák