Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szzs007

    csendes tag

    Sziasztok!
    Ritka nagy marhaságot csináltam:
    Véletlenül RAID-esítettem 2 nem RAD-nek szánt lemezt... (összesen 4 partíció). Na így kell egy gombnyomásra 4 meghajtóról mindent eltüntetni....
    Get Data Back 3.02 az egyik meghajtón meg is találja a pl az e-mail könyvtáramat, de az explorer nem tudja olvasni, pedig a mérete is jónak látszik a könytárakis, a kiterjesztések is... Megnéztem pl a hasonlóan megtalált Total Commander .ini fálját amit egy rendes notepad-nek olvasnia kéne, ehelyett ebben is hieroglifák vannak. Az ominózus fajlokat persze külön vicsire tettem, mielőtt megpróbálkoztam az olvasásukkal... Mi a hiba??? Lehet, hogy ezekcsak info maradványok? vagy valamilyen spec tömörített formában másolja ki öket ? Esetleg próbálkozzak valami más helyreállítóval? Esetleg tegyem át ezt a vincsit egy másik gépbe? (de már sajnos újra lettek partíciónálva/formázva...)
    Az egyik HDD-n van 3 partició: windows, progarmok (itt vannak-voltak a mail-k) és media ezen volt egy csomó zene, nehezen kiízzadt flash programjaim stb. Nyilvánvalóan a második és harmadik partició kellene.

    SEGÍTSÉG !!!!

Új hozzászólás Aktív témák