Hirdetés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lefotózták a Honor 300-at
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i400
senior tag
Hali!
Segítségeteket kérem honnan lehet leszedni Aspire 5520 7A1G16MI-hez az xp-s drivereket sehol nem találok normálisat amit meg találtam arra azt írta kicsomagolásnál hogy hiba
Előre is köszi a segítséget!!! -
i400
senior tag
válasz kiscsáko #10975 üzenetére
Már a kérdést is úgy tettem fel az elején hogy Aspire 5520 7A1G16MI nem az én gépem csak megkértek hogy tegyek rá xp-t a vista helyett... acer oldaláról leszedtem egy pdf-et amiben a driverekhez voltak linkek... na most ezek nagyrészét ki sem lehetett csomagolni...
Nem szokásom feladni az első keresés után ide kb 2 óra szenvedés után írtam
Segítségeteket előre is köszönöm!!!
jajj és még annyi hogy van rajta vmi rejtett partíció is (ahogy a thinkpadokon is)... onnan hogyan lehet újrahúzni a gyári rendszert???
[ Szerkesztve ]
-
i400
senior tag
Sziasztok!
A köv problémával fordulok hozzátok: adott egy aspire 5730z típusú noti feltettem rá a vista sp1 ultimate-et. A gép borzasztóan lassú volt (miközben a burkolata égetett a venti meg alig tolta a levegőt) alig akart elindulni a vista. A driver telepítés sem volt problémamentes a chipset, vga ethernet trió ment fel hiba nélkül... hiába telepítettem a wifit nem akart egyik sem települni... kicsi szobaventivel hűtöttük( ) így már elfogadhatóan ment... de egyik drivert sem akarta instalálni, nem ismerte fel a rá dugott pendrive-okat és nem akart kikapcsolni... kiírta hogy leállás és ott folgott a karikat és 15 percig vártam majd utána hosszú bekapcsgomb nyomással kikapcsoltam... bekapcsoláskor mindig felvillant egy usb csatis hibaüzenet jobb alul majd azonnal el is tűnt... a hardver hozzáadásánál sem látta a hiányzó cuccokat csak egy marvell vmilyen vezérlőt (nem az ethernet volt azon ment a net)
van valakinek valamilyen ötlete mit próbáljak meg? vagy használjuk ezentúl vágódeszkának??? a driverek az acer honlapjáról lettek leszedve
esetleg próbáljuk meg sp2-vel vagy esetleg xp-vel (hozzá való drivereket honnan szüreteljek?)? Előtte vmilyen kókányolt xp volt de folyamatosan fagyott dobálta a hibaüzeneteket. Biosban a vinyó kezelés azt idére vagy ahci-ra kell állítani?Segítségeteket és tanácsaitokat előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- ÚJ! Dobozos! HP Probook 455 G10! Magyar! Garancia! Ryzen 3 7330U 16GB Ram
- Dell XPS 4K Érintős,core i7 7500u,16GB RAM,SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Asus 15,6"Érintős,core i7(4 3,2Ghz)Geforce GT740m (128bit),8-16GB RAM,SSD,Nagyon szép
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- Lenovo Legion 5 -15,6"FHD, i5 10300h, 16GB DDR4 RAM, 730GB M2. SSD, GTX 1660TI 6GB, Win 11
- HP 250 G3 15.6" HD 4005U/4GB/512GB SSD eladó
- Asus X571GT GTX 1650/ i5 9300H/ 8Gb DDR4/ 250Gb SSD
- Hibátlan Asus ROG Zephyrus G14 RTX 3050Ti/ Ryzen 7 5800H/ 8Gb DDR4/ 500Gb M.2 SSD
- HP Victus RTX 3060 6Gb/ i7 11400H/ 8Gb DDR4/ 250Gb M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest