- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
sziasztok (ide is beírom, hát ha....)
volt ugye a másik fórumban a 38080 kérdésem egy acer lapossal kapcsolatban
annyi a fejlemény, hogy kapott egy új kijelzőt és sajnos azon sincsen kép.... nem jelenít meg semmit sem a gép + előjött még egy probléma, hogy a külső megjelenítőre (pl. vga porton ill. hdmi kimenetén) sem jelenít meg képet, a tv-t ami rá van kötve egyszerűen "kivágja"
merre felé lenne érdemes kutakodjak?
okozhatta ezt a problémát az új kijelző betétele (gondolok itt arra, hogy megvolt alapból a "nincs kép" probléma és kapott egy új kijelzőt ami "továbbvitte" a bajt a gép alaplapján pl?)
Mindenképp "alaplap" gyanús a gép, vagy azért vannak még eshetőségek?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
cinemazealot
addikt
Sziasztok! Bagóért hozzám került egy ES1-131 lapos, amiben gyárilag csak egy 32 GB-os eMMC van háttértárnak. Az alaplapon ott vannak a SATA csatlakozó kivezetései, épp csak az aljzat hiányzik róla (amibe be lehet tolni a klasszikus SATA HDD/SSD-t). Vajon utólag rá lehet erre forrasztani a SATA aljzatot úgy, hogy az működjön is egy az eMMC meghajtó mellett párhuzamosan üzemelő háttértárral?
-
sowi
őstag
-
sowi
őstag
válasz cinemazealot #33305 üzenetére
Hiányzik róla több más alkatrész is, nem csak a Sata csatlakozó
[ Szerkesztve ]
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
undercover
őstag
Üdv! Külföldről valahonnan ahonnan nincs vám természetesen nem lehet jó áron beszerezni egy 2019-es Helios 300-at?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Sz.Miki
őstag
válasz undercover #33307 üzenetére
Hát a magyar árakat nézve, itthon nagyon nem ér meg ilyet venni.
Látom megjelent az Acer shopnál és Telekomnál. De horror áron. -
őstag
Acer aspire 5 höz nincs valakinek monitor drivere v profile? Ips kijelzős.
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Beni2360
félisten
Hi.
Ugyan abba hibába estem mint anno Dr-Én fórumtársunk, egy régebbi acerre szeretnék zelepíteni win 8-t de ezt az üzit kapom:
Windows nem telepíthető erre a lemezre, kijelölt lemez GPT particionálási stílus szerint....Windows nem telepíthető erre a merevlemez területre. SSD sata -ra menne.
Ő megoldotta parancssor futtatásával de ez tőlem messze áll.
Valami megoldás kaphatnék?
Rufussal írom ki az isot penre. 6x.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Egy ilyen laptopra - Acer Swift 1 - SF114-31-C2A4 - kellene telepítenem Win10-et. Mennyire nyűgös a felrakása és milyen ingyenes jól használható, egyszerű vírus irtót ajánlotok hozzá, illetve Office csomagot?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv Nagy Zola
A bugyi nem a legjobb dolog a világon de közel áll hozzá!!!
-
kmarci25
veterán
Sziasztok! Egy Acer V3-371 (MS2392) notebookban cserélnék merevlemezt. Szétszedtem, hogy lássam mi van benne. M.2-es ssd-t tettek bele, a gond csak az, hogy úgy tűnik, hogy az alatta lévő kis fém lemezre van rögzítve az SSD, és akkor sem mozdul, ha kihajtom a csavarokat. Lehet ez? Vagy csak legyek határozottabb?
Illetve ha újra win10-et raknék fel (akár a benne lévő SSD formázása után, akár egy új SSD-re), akkor ezzel nem lesz gond, ugye? Úgy értem a driverek megtalálhatóak pl."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
szaboi6512
őstag
Acer Aspire 5 - A515-51G-5934 erre fel lehet varázsolni a win 7-et valamilyen módon?
Unom a 10-es faxságait, de a win 7 meg nem támogatott.
kösziASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
tag
válasz szaboi6512 #33316 üzenetére
Windows 7 támogatása 2020.01.14-én megszűnik, ezért nem érdemes Windows 10 helyett használni. Gondolom nem akarsz olyan operációs rendszert használni pl. 1 év múlva, ami nem biztonságos.
Forrás: MicrosoftFujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
őstag
válasz szaboi6512 #33316 üzenetére
Win 7 nem támogatott. Megpróbálhatod pendriveról legacy módban feltelepíteni, de nem hiszem, h találsz drivert az alaplapi chipkészlethez. VGA-hoz van nvidia oldalán. Kíváncsi vagyok milyen eredményre jutsz
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Beni2360
félisten
válasz szaboi6512 #33321 üzenetére
Mi volt a géppel? Nekem is ilyen van.
Az én gépem 6 hétig volt a Brnoi szervizben. Meghalt az 1TB HDD és a bal oldalán lent kontakt hiba volt alkalmanként elsötétült a kép amikor lehúztam a kezem a gépeléskor na meg magától is csinált ilyeneket.
A HDD nem cserélték mivel egy 72 órás jelzést kapok a hd sen-től és van rajta egy szűz win 10.
-----------------------
Más: Vissza raktam az M2 SSd éd a Windows ablakban ezt látom.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Dhampir
félisten
válasz szaboi6512 #33323 üzenetére
Megütötted vagy feszült valamiért, esetleg a gyenge anyag miatt repedt meg?
-
Beni2360
félisten
válasz szaboi6512 #33323 üzenetére
Állítólag egy szalagkábel kilazulása volt a hiba. Amióta visszajött nem jelentkezett a hiba. Semmi ütés vagy hasonló nem történt.
-
Beni2360
félisten
válasz Dhampir #33327 üzenetére
Kicsit hosszú de állítólag a szabadságolások miatt volt és vártak új HDD-re de régit 72 napost kaptam, vagy az enyémet hozták rendbe. Itteni aprón vettem cégestől aki elvitte nagykerbe és onnan ment tovább. Mivel eltűnt a gari papír és ezért semmi visszaigazolást a Brunoi szerviztől nem kaptam.
-
szaboi6512
őstag
-
V60
aktív tag
Üdvözletem mindenkinek!
Acer Swift 1 - SF114-31-C2A4 . Ehhez a típushoz hol találom a driver-eit? Mert nem találom sehol.
Nyomi vagyok, és ezért kérek segítséget.Válaszokat előre is köszönöm
Üdv Zola
-
Gus
aktív tag
válasz kmarci25 #33315 üzenetére
Előfordul, hogy kétoldalas ragasztószalaggal is oda van ragasztva a biztonság kedvéért az ssd. Óvatosan lapos csavarhúzóval aláfeszítve lassan el szokta engedni, esetleg érdemes hajszárítóval rámelegíteni, mert a ragasztó melegen hamarabb megadja magát. Óvatosan, mert a műanyag elemek is deformálódhatnak a hő hatására.Driverek általában letölthetők, de lehet probléma a telepítés során. Volt már olyan alaplap ssd párosítás, amire sehogy sem sikerült felrakni az oprendszert.
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Most már valószínűleg tiszta béna vagyok de....itt van az orrom előtt ez: Acer Swift 1 - SF114-31 és nem tudom felnyitni a képernyőt Két kis pöcök vagy mi van az elején de sehogy se akar kipattanni, benyomódni vagy ilyesmi!!!!!! Nem akarom feszegetni de tényleg ennyire béna lennék???? IGEN.
Valaki mondja már el, hogy hogy nyílik, könyörgömElnézést kérek a nyomiságom miatt.
Üdv Zola
-
V60
aktív tag
Teljesen hülye vagyok az a hátulja
-
V60
aktív tag
Üdvözlök mindenkit ebbe a kellemes hőségben
Adott ez a laptop: Acer Swift 1 - SF114-31-C2A4.
És most telepíteném a WIN10-et. De az Istennek se akar be-boot-olni pedig az usb-n az van / többször is erről lett telepítve más gép már /. USB FDD, USB HDD, USB CDROM-okra állítva sem kezdi el a telepítést.UEFI módon van a boot.
És van egy ilyen felirat alatta, hogy: Secure Boot: Enabled
Nem tudom, hogy van-e jelentősége.Valami megoldás lehet rá? Valaki segítsen
Üdv Zola
-
V60
aktív tag
Köszönöm, hülye vagyok nem figyeltem.
De most meg.
Nagy lakat az indításnál.
Nem engedi kikapcsolni, inaktív a security boot felület nem tudom változtatni. És így nem is boot-ol a pendriveről.
Mit csinálhatok vele, hogy működjön?Válaszokat megköszönném.
Üdv Zola
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
az milyen probléma lehet hogy a laptop power ledje bekapcsoláskor kb 4-5mp-ig vilagít majd kialszik?
hogyan próbáljam megjavítani?(nem az enyém a gép, a pontos tipust ezért nem tudom)
-
Beni2360
félisten
válasz DrojDtroll #33343 üzenetére
Bekapcsolod a gép egyáltalán? Ha nem akkor a ventilátort Nézd meg, mivel ha nem indul leáll a gép. Nincs hűtés, én erre gondolok .
-
Beni2360
félisten
válasz DrojDtroll #33345 üzenetére
Én s voltam ilyen helyzetben a régebbi lapimmal. Szét kell szedni és egy teljes takarítás a venti és hütő bordáknál és újrapasztázást kellett csinálni. Lehet még memória hiba is de akkor szokott sipólni (legalább is az asztali gép sipolt).
-
patrik189
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy kinéztem egy acer notebookot de az egyik oldal szerint lcd a másik szerint viszont ips kijelzője van.
Tudnátok segíteni hogy akkor most melyik van benne?
A laptop: [link] -
awayalone2
újonc
válasz awayalone2 #33202 üzenetére
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy megpróbálnék egy T9300-as prockót beleaplikálni a jó öreg Acer emachines E520 nootbookomba.
Jelentem problémamentesen sikerült.
A gyári legújabb bios gond nélkül megeszi.
A szervízkönyve [kép] kicsit kecsegtetett, hogy hátha beveszi az 1066MHz FSB procikat is, ezért először vettem bele egy Core 2 Extreme Mobil X9100-at, ezt sajnos nem ette meg. Aztán jöttem rá, hogy itt az összes G4x chipset egy kalap alá van véve.
Szóval a legerősebb CPU, amit az E520 bevesz az a T9500, de ebből már kevés Socket P-s jött ki, ezért maradt a T9300.
Feltehetőleg az X9000 is gond nélkül mehet benne, viszont ennek már 44W a TDP-je, és nem 35W, ami ugyanannyi a gyári prociján is.Tehát kitakarítás, és újrapasztázás után stresszelve a procit, és az integrált grafikát nem megy a gép 28 fokos külső szobahőmérsékleten 46fok fölé, ami nagyon jó érték.
Tehát a gyári hűtő untig elég, nem kell modolni semmit.Az üzemidő javult a celeron proci leváltása után, azóta Windows 10 Pro 64bit is ráment gond nèlkül. Szolgáltatásokban, képességekben is többet tud ugye a T9300, így végre VmWare is megy.
A sebesség, terhelhetőség terén kb. négyszeres javulás érzékelhető.Egész korrekt kis gép lett így, persze a grafikával nincs mit tenni, de amire nekem kell bőven elég 2019-ben ez a 12 éves gép.
Szóval minden Socket P procit megeszik 800MHz FSB-ig, RAM max 4GB, és csak 667MHz kell, mert nem tudja 800-on a ramot.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest