Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    Érdekesség.
    Új laptopommal való kínlódás megint meglepett valamivel:
    a mai nap volt az első alkalom, hogy úgy zártam le a gépet, hogy csak simán lecsuktam a "fedelét", így pár másodperc alatt elaludt (tehát sleep mód). Ma este felnyitom, bekapcsolom, bejelentkezek, netre felnézek. Akkor tűnt fel, hogy valami nincs rendben, amikor furcsán jöttek be a weboldalak, pl. index.hu-nak mintha nem lett volna css, csak simán egy url lista, egy másik fórum is furcsán jött elő, aztán látom, hogy nem villog a hdd led, bármit csinálok. Elaltatás előtt nem zártam be a total commandert, most előcsalom, gyökérben hagytam, belpnék egy könyvtárba és mintha semmit nem nyomtam volna meg. HDD még mindig semmi. TC lefagy. Kilépek. Újra elindítom, megint gyökérben vagyok, megint nem enged be sehova. Kiakad, kilépek. HDD meg sem moccan.
    Sajnos nem hallgattam meg füllel, hogy működik-e, de bízom a ledben. Az egyszer sem villant fel. Létezik az, hogy a hdd felébresztésével van a problémám? Ez vezérlő (tehát hardveres) vagy szoftveres hibára utalhat?
    Azóta már van olyan alkalom, hogy lefagyás, ujraindulás nélkül tudom a wint elindítani. Még mindig Home Pro van rajta, majd államvizsga után rakok fel egy ultimatet vagy enterpriset.
    Ez a hibajelenség összeföggésbe hozható az eddig nálam jelentkezettekkel?

    Előzmények. (2012.01.02-től)

    www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák