Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • martin555

    aktív tag

    sziasztok jóemberek.

    következő a gondom: acer aspire 5720G - gépen, (pár hónapos, sikeresen felküzdöttem rá az XP 32 bitest): a FN+ F6 billentyűkombináció NEM MINDIG megy. (ez a képernyővilágítás kikapcsolója, sokszor hasznos meg spórol is)

    no szóval, néha megy, néha nem, nem figyeltem meg semmit amin ez múlna: frissen reboot után lennék, vagy egyszer-kétszer volt szundiban a gép vagy hibernálva.. nem tom mitől vacakol.

    annak a funkciónak mi a drivere? nem hiszem azért , hogy az XP natívan, tehát magától tudná..ezt a graficskártya drivere csinálja,ezt az FN+F6-ot? vagy mi?

    másik kérdésem: ki használ még acer aspie 5720G gépen XP-t? melyik launch manager progit használjátok, 2.00.xxx verziót melyiket? ?? van XP -s is amit talátam (www.acerpanam.com) és VISTÁ-s is ami mégis fut és mégis elindul XP-n is persze, van XP subfolder is a driverben, csak leplezik hogy "már csak vistás".. meg van 5710 -hez valóm is kissé ujabb al-verzióju. mintha ez a launch manager is néha bugzana, mint az egész nyomorult gép, XP-vel. ki mit mond erre?

    ami gondom van még az az OSD képernyőkiírás-- a hangerőt nem mindig jelzi ki a zöld pálcikákkal. ... :(

    válaszokat megköszönném, üdv: Marci.

    ja, utsó utáni kérdés: mi az a "G" az 5720 végén? némely driver oldal kiírja, némely nem..

    [ Szerkesztve ]

    POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT

Új hozzászólás Aktív témák