- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
grunge
addikt
hát igen ez az NB hütö majdnem akkora mint a p3asom bordája! amikor kicsomagoltam a felfogato keretet én is megijedtem picit...nálam is érvényesült a vékony papirlap elmélet jo ez a cm háziko, 16körül hozzá lehet jutni, eniy lovéért nagyon emgéri, bár hurcolásra alkalatlan, 10kio üresen eredetileg aerocool extrem engine 3t-t szerettem volna de az joval drágább és a belseje is ratyi.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
-
grunge
addikt
elöl alapbol van porszürö! oldalt nincs de majd teszek oda is valamit. karácsony lött lett ugye meg a konfig, most h szétszedtem deka por nem volt bene. a régi masina enyi idö alatt meg...pedig abban oldalt van csak egy 8as venti. hát igen a szeresléssel vigyázni kell! tnap megszaladt nekem is a csavarhuzo, eltaláltam vele a procit leszorito keretet...hát ettöl felébredtem DFI-be milyen prockot hajtottál?
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
jaja 12 orárol én is hallottam. elöbb keresek valami jo kis beállitást amivel elmegy 2-3 orát majd utána jöhet a nagy maraton! az alert nekem 75 a shutdown mag 85 aszem. hát a nyárra én is baromi kiváncsi leszek...szobámban olyan meleg szokott lenni h nem lehet megmaradni...viszont van egy kis gebasz a hütövel...a hátlapi felfogatobol kiloga casvar ée eléri a ház hátát...a lyuk kb 2mm-el arrébb van...francbele...egyébként 1500-1600on forog, 55+5 fokra raktam a fordulatszab határokat
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
nem sznobság az, csak maximalizmus, én is megoldom majd ja igen a légypapir téma ismerös hát egyébként én is emeleten lakom, ablak délre néz...ahogy megyek fel a lépcsön érzem h megcsp a téma. ventilátorokat meg nem használhatok mert szemem begyullad meg ilyesmi...gurulos légkondi viszont meggondolando
159 SW 1.9 jtdm <3
-
-
grunge
addikt
lábfütés..ez jooo! xp 50fokos limittel haver gépe akor állt le ha játszott meg ujraindult..szétment tápja mert valamely családtag prontoval megtisztitotta neki készésgesen a régi tualatinom télen nyáron, tuninggal vagy anélkül 45-50fok
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
én pl használtan vettem ezt a prockot, még gari is van rá karácsony elött minden meg volt már csak a proci hiányzott és az uccso héten mindenképp keleltt valamit szereznem...én is dobozost akartam mert késöbb szertettem volna 9k-s pipeot veni de alig volt e4*00as proci, és ha igen akkor no gari...nomeg ha hozzáadom a postát akkor kb ugyanott voltam mint a jelenlegivel, igy helyben megvettem ezt. elözö tulaj 3.2-n használta alapfeszen, de proba erejéig némi plusz fesszel 3.6ra is felment...igy legalább nem lutri a tuning [link] ez a tápod? komoly darab! ez a modular dolog jo ötlet, minden tápot ilyenre kéne csinálni! további jo8!
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
köszi viszont! igy is van, a használt cuccokkal vigyázni kell! a videokari és a táp is használt de ezekre is böven van gari igy nyugodt szivel vettem meg. abban teljesen egyetértek h tápon nem szabad sporolni! a tápom elözö tulja kb 1 hétig használta (hasonlot vett mint a tiéd), teljesen ujszerü állapotban olt, még egy hangyamaréknyi por sem volt rajta/benne. egy bajom van vele, h nem moduláris Ramot ujonnan anno juli végén vettem Ösember-töl, jo kis tuning modulok (élettartam gari), akkor még ugy volt h quadgt-m lesz. ismerösnek szoltam h kéne pár cucc.azt mondta, persze irjam le neki, meghozza nagykeráron...erre ott találtam magam h novemberben még mindig nem volt gép mert nem ért rá, meg tököm tudja...neki se szolok többet...mondjuk igy hogy javában zaljott az egyetemi élet anyira nem is hiányzott de decemberben meguntam a várakozást és beszereztem mindent innen ph-rol. vásárlást megelözöen sok tesztet olvastam, és végülis a fatal1ty meleltt döntöttem, mondván h abit, van rajt 2 ide, meg nagyon faxán néz ki jelenleg a videokari a leggyengébb lánccszem, 88ra nem maradt lovém talán késöbb kap egy gt-t sztem az adott keretböl jo kis gépet raktam össze ma meghuzom még egy picit
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
Én is nézegettem 680asokat, de ez a galaxy nekem sima nv referenciának tünik! nézd csak meg ezt [link] ez is ugyan olyan, és kb 35-40ért láttam itt ph-n is ilyet. Hát akkor te is megjártad ezt a gépvétel témát...egyébként a 22k negyon jo ár ezért a Fatal1tyért, én is enyiért vettem. egyébként nekem bejön a layout, az én házamra tekintettel jobb helyen nem is lehetnének a stata és ide csatik. és ugye nem pici a házam, böööven elér a legmagasab helyre is a sata kábel! meg igy a ramok körül is jár a levegö, nem log oda semmilyen kábel. az nb hütöje anyibol jo h dimán rá lehet csavarozni egy régi 4centis cpu hütöt, majd nyáron ezt alkalmazom is a Bios frissitéssel csak ovatosan! olvstam abit füzetkében h ugye no oc, és fless után egyböl cmos clear-t javasol! én tuti nem bántom, jo ez az 14mod, ma reggel is simán ment a cold boot tuninggal jo8!
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
ezeket az NB ventiket állitolag adják mindegyikhez nem? és ha akarja az ember akkor felpattintja. egyébként baromi kiváncsi leszek az nforce7es szériára. valoban. neked tényleg felesleges nb-re plusz hütést rakni nekem ugyea karim is pasziv, a lamellák kinyulnak az nb mellé,és szépen melegszik amiota megvan az asus..oda ki kell találnom valamit. mondjuk ha sikerülne valahol jo árin 14es ventiket kapnom akkor minden faxa lenne, mert az telibekapná nb-t és kártyát is, nomeg a procihütö sapkáját.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
jaja vadászom is ventiket, vennék kettö 14est amik 5v-on mennének. hétvégén anyit csinálok h a mostani 12es oldalsot egyel feljebb rakom h az nb-és a kari jobban profitáljon. hát igen gt ref hütése abszolute nem jön be, a gainward féle viszont pofás elvagyok én evvel a kis ati-val is egy darabig majd nyár végén talán befektetek egy gt-be, de az is lehet h később vagy egyáltalán nem és veszek majd valami ujabbat ha eljön az ideje...eddig meglepöen jol viszi nálam cuccokat ez a kis kari az árához képest! itt pl van 780i teszt [link]
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
Vágülis amenyit játszom, mondhatni nagyon jo lelvagyok evvel a 2600xtvel meg ugye crt-zek..nem vagyok egyelöre hajlando megválni tökéletes képü samsung moncsimtol, igy 1024ben játszom szinte mindent, najo cs16 maradt 800x600ban 9600gt teszt? miaszösz? 9800gt-re én is baromi kiváncsi vagyok! jaja ez a 780 sztem is egy vicc...idöhuzás szaga van..a 750i-nél uezt a trükköt nyomják h odabiggyesztik azt a 200as chipet...emlékeztet ez az 5-ös széria, az is volt/van/eltünt...személy szerint még árlistán sem láttam intel verziobol, amd-re meg szinte csak az van. ott meg 6ost nemigen látam. tuti hamarosan hoznak valami ujat intelhez...
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
igy van a bevált cuccoktol én sem szivesen válok meg. nomeg az uj procikat is támogatja a lap sztem is jol járnál egy gts512 cserével, ha sikerülne eladnod. olvasgattam neten, hát ez a 9600gt nemigazán gyözött meg...inkább vennék 3850es atit ha válsaztnaom kéne.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
igy van, bár sztem ez a játképiac ugy ahogy van laposodni látszik...engem elsösorban a half-life2 mozgatott h uj gépet vegyek, ment a régin is de nem voltam hajlando lebutitva játszani szeretem még a szimulátorokat is, il2 sturmovik személyében, régen meg az autos játékokat is birtam de a maiak...hát...vicc. válogatos vagyok kicsit, de sztem ez nem baj most h vettem a gépet 30k maradt karira, és ebben az árkategoriában a 2600xt tetszett meg a legjobban, ez az elsö ati karim és teccik eddig (nem beszélve arrol h 20volt, és maradt lové heatpipe-ra is ). régebben nem vettem volna ati-t-. anno egyik haveromnak 9600xt-je volt jobb procival köritve meg ddr-ram, de némely openGL játék mint pl a kedvenc szimulátorom is szarabbul ment rajta mint az én ösi gef3-amon...jövö évre nézve talán jotékonyan hat majd az árakra h az ait legalább felsö-közép kategoriában fel tud mutatni valamit, ez a verseny talán jo mindenkinek 70et a gtx-ért??? az igen! sztem nyugodtan kérhetsz érte többet is, pláne h gari is van még rajta...mégiscsak egy gtx-röl van szo! de ha enyiért tudnád csak elpaszolni és 63ért venni egy gts512-t akkor sztem tartsd meg van ebben a kariban még böven tartalék!
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
igen ttöl az opengl gyengélkedéstöl én is féltem picit de eddig minden olrájt, mondjuk gef3rol léptem ide, ugyhogy viszonyitási alapom nincs nagyon nekem is van egy haverom aki még mindig 9800proval tolja, és ö sem tervez ujitani;) hát ha 70k körül adod el gtx-ed és veszel anyiért egy karit mai picit gyngébb is..hát akor minkább tartsd meg sztem! egy évig tuti elleszel vele, ha nem érdekel az optimalizátalan crysis és jövöbeni társai ha lesznek...viszont ha elpasszolod és vennél egy gainward 88gt-t amit már itt is láttam 60k-ér ujan akkor szintén lesz egy jo kártyád +10k költöpénzed sztem nem éri meg gts-t venni! a gt is eléri majdnem a gtx-et, pláne oc-vel.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
ja vegyél azt én is kb anyiért vettem a ti200at, szintén 128 és szintén végigvittem a cod2-t ézd meg ezeket a gt-ket [link] meg a golden sample-t is sasold meg, annak kicsit más a hütöje! eléggé faxán néznek ki passzolnak az alaplap szinvilágához sztem csak akokr ad el a gtx-et h tényleg nagy szükséged van a plusz 10k-ra...mondjuk az 2láda sör
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
Köszi! hát átmentem majdnem mindenböl, tudod, nincsen rozsa... akor a sör helyett mást is lehet hmm akortehát mégis cserélted, ha ugyanolyan jol megy és még lové is lett belöle akkor gart a bolthoz majd jöhetenek a képek! legális voltmod?! miafene! ilyesmiröl sem hallottam még!
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
meglesz hát, majd egyszer jaja nestea citormmal rulez hm..a 2400mhz kicsit meredek, söt! ne mkicsit pedig alapon is jol mennek ezek a cuccok! mondjuk én absz nem vagyok a kártya tuning hive..legalábbis nem gyözött meg az a pár fps nöbekedés ami a rizikoval jár...hát kék nyák kicsit elüt de egy ilyen karinál ez megbocsátható
159 SW 1.9 jtdm <3
-
-
grunge
addikt
wow jo eredmények! ez a nyák mizéria az volt h nevidia javasolta a a gyártoknak h tervezzenek vékonyabb nyákot az árcsökkenés érdekében, de az a poén h ezzel a gyártok nem kapták meg olcsobban a chipeket, tehát nvidiának evvel is plusz haszna lenne...ravaszak..(?) a 100fok egyértelmüen meredek. egyébként nem értem miért kelett leváltani a jo kis g80féle karik refhütöjét. télleg a gtx mennyire melegedett?
Egyébként láttam külön is 14es ventit (coolermaster, aerocool), de csillivilli szinü volt, nem tetszett...nem akarom h a gépem 25szinben világitson, nomeg 3k+posta...egyelöre variálok a 12essel amit katam hozzá...porszüröt használsz? gép portalanitását hogy szoktatd megoldani?159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
Ok, köszi! most elment a kessem másra, de pár héten belül ujra aktuális lesz, ha nem találok itt helyben akkor szolok! egyébként bekötöttem 5v-ra az oldalso ventit, és az also helyre biggyesztettem, hát nem kicsit profitál belöle a passziv karim, 2d-ben 26-29fok idle!
Nem is tudtam h a gtx hütöjének enyire borsos az ára. mondjuk az uj gts-en is valami hasonlo van, de a régi megoldás tetszik nekem a legjobban, nomeg ugye a gainward 88gt hütöi
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
na ezek jo hirek bár eddig én még nem is hallottam ilyesmiröl!
az a poén h nekem még a 333fsb-hez is kell kis nb feszt emelni. jelenleg 1.31en kocog. egyébként mia jobb adott MHz esetén?: magasabb szorzo+alacsonyabb fsb, vagy forditva?[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
-
grunge
addikt
hát ez az, igy nincs kedvem kiadni 2*3600 huf-ot hogy én is vagdossam a ledeket coolermasternek is van 14es ventije ami nem világit, inkább megváom míg olyat lehet kapni. 6300as és a tied között gyakorlatilag csak az fsb és aszorzo más nem? söt mivel kisebb a szorzoja jobb lesza tied sztem.
159 SW 1.9 jtdm <3
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL FlareX 16GB DDR4 3200MHz F4-3200C14D (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz RAM - posta az árban!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 GAMING X Eladó! 29.900.-
- Vörös-Fekete Xeon E5-1650 v4 Félkonfiguráció Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest