Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xdpeti0

    csendes tag

    válasz xdpeti0 #10672 üzenetére

    Akkor egy visszajelzést adnék én is a Mirra 2 Butterfly rendelésemről.
    Az Offeco.eu oldaláról rendeltem a fog+Studio white színkombós Fullos HM Mirra 2 refurb. széket.
    A rendelés Kedd délután lett leadva, Péntek délelőtt hozta is a futár 2 részben.
    Csomagolás:
    Kicsit csalódott voltam mikor egy elég ramaty állapotban lévő kartonból kellett kihúzzam, de hát ez szállítás közben is megsérülhetett. Viszont a nagyobb probléma az volt inkább hogy a csomagolás egy lightos buboréktekercs a szék része körül és vagy 2 db hungarocell ami minimális helykitöltést ért el, túl sok védelmet nem nyújtott.
    Lehetséges ezek a szállítási viszonyok segítettek a (lentebb) képeken látható háttámla enyhe sérüléséért.
    (nagyjából stimmel ahhoz amit Ezekiell fórumtárs írt)

    Összeszerelés:
    Sajnos nekem nem volt ennyire gyors az összeszerelés mivel nekem nem volt kéznél T27-es Torx fej (mint ahogy a hivatalos guideba is kéri) Ezért nekem azt gyorsan be kellett szerzni hogy összedobjam.
    3 részben jött, háttámla, ülőrész és a lábak (plusz külön-külön az 5 görgő és a gázrugó).
    Mivel összeszerléshez háttámasz részt le kellett szedjem hogy összecsavarozzam az ülőrésszel. Sajnos itt szembesültem hogy alapból a székből 1 patent rész hiányzik. Nem kritikus dolog, 3 is megtartja.
    Ezek után mindent vissza, mehetnek a csavarok a helyére. Még egyberakni a gázrugót és a lábakat, máris lett egy pofás irodaszékem. Nekem ezáltal a 10 perc inkább 25-re hajazott, de lehet csak én voltam hozzá inkompetens :D

    Szék állapota:
    Hát itt voltam kicsit csalódott. Tudtam hogy nem lesz egy új darab, nem is erre számítottam, de még így is úgy tűnik nagyra tettem a lécet.
    Szerintem úgy ahogy átvette az Offeco az eladótól a széket úgy kaptam meg én.
    Több helyen is le van ütve a háttámla és karfa. Nem olyanok amik permanensek (akad pár olyan karc is) hanem olyanok amik egy enyhe tisztítószerrel és dörzsöléssel lejönnek.
    Mivel így nem szívesen használtam inkább rászántam egy kis időt hogy amennyire tudtam ledörzsöljem azt amit tudok, amit nem arra meg vettem egy kis akrilfestéket amivel hátha ki tudom javítani a látványosabb hibákat.
    Szerintem egy cég ami azt mondja hogy felújítja ezeket a székeket és emiatt 5 év garanciát vállalnak rá, ennyit megtehetne hogy az ilyen apróbb hibákat amik egy dörzsölést igényelnek, megtehetne...
    Ezen kívül az alján a HM eredeti cédulát félig letépték, viszont a talpon belül még ott volt a sticker hogy egy 2016/04-ben gyártott székről van szó. Nincs is ezzel baj, viszont ez nem segít azon hogy amelyik cikket vettem az oldalukról azt írja hogy összesen 1 évet használt székről van szó. Csak remélni tudom hogy igazat írtak. A háló feszesnek néz ki, ha nem is a legtisztábbnak.
    Képek magáról a székről: [link]

    183cm és 102 kiló vagyok szóval nem egy kisebb személy. Enyhén szűknek érzem az ülőrészt de úgy is diéta a cél, hátha kissebben kevésbé fog zavarni :D

    "Röviden" ennyi, hosszabb távon még egy kis megszokást igényel szóval magáról kényelemről nem akarok sokat írni.
    Köszönöm ha végig olvastad ezt a kisregényt és remélem segítettem!

Új hozzászólás Aktív témák