- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
-
fatal`
titán
válasz DarthTailor #61843 üzenetére
Nem. Minimálisan jobb a Q2 trackingje csak, cserébe viszont a Q3 controllerei könnyebbek. Amikor megvettem a Q3-at, beállítás után rögtön ugyanolyan eredményeim voltak, mint a Q2-vel. PCVR.
Standalone módban viszont beállít egy 90ms-es késleltetést alapból a zenére a játék (ez PC-n nincs), nem tudom, hogy ez a Q2-n is így volt-e, esetleg ezt érdemes lejjebb venni.
-
fatal`
titán
válasz DarthTailor #61846 üzenetére
Mondjuk kb. 3-4 hete nem volt időm játszani egyáltalán, lehet, hogy azóta valami frissítéssel elbarmoltak valamit, erről nem tudok nyilatkozni.
Világítás meg ha full egyszínű fehér falú szobában vagy még okozhat problémát, bár elvileg ugyanolyan elven működik, mint a Q2.
Illetve nem tudom milyen módon játszol, VD nem igazán jó BS-hez, mert késik a controller, úgyhogy én Air Linket használok.
-
Márton
nagyúr
válasz DarthTailor #61848 üzenetére
szintén zenész!
csak én a cv1-től nem tudtam megválni a BS miatt!
az más kérdés, hogy időhiány miatt, több hónapja el sem indítottam. brrrEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
fatal`
titán
válasz DarthTailor #61858 üzenetére
Ez mind Q3, Air Link és PCVR. Ennél elvileg natívan mégjobb a követés. Persze vannak ezeknél sokkal gyorsabb pályák, de még egyszer sem éreztem, hogy limitálna a követés. Persze régebbi szoftver verzión vannak, v67-en vagyok még (a videók korábbi verzión vannak még, egy ideje nem volt időm játszani).
A merülő elemek/akkuk viszont megtudják zavarni, ilyenkor cserélem, nagyjából 30 százalék körül.
Én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy baj van néhány controllerrel, vagy tényleg a világítás kavar be, bár nálam még a lámpa is LED, ebből tudom, hogy nem mindet szeretik a headsetek.
A standalone verzióban alapból beállított 90ms hang késleltetés is okozhat problémákat, ahogy írtam korábban, nem is értem ezt az alapbeállítást. Akkora késéssel lehetetlen normálisan játszani.
Ha a BS ilyen szar lenne a Q3-on, mint, amit említesz, szerintem én lennék az egyik leghangosabb a topicban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest