Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz fatal` #60698 üzenetére

    Komolyan felmerül bennem a kérdés használtad e egyáltalán valaha!!!! Ott az Alien fireteam elite. egy alaban külső nézetes játák, és configot csináltak hozzá, hogy full belső nézetes játék lett. Ok nem meled a szemedhez a fegyvert, (bár a ravasszal van valami hasonló) mert a külső nézet miatt nem volt értelme, de annyira para így belső nézetből full vr-ban, hogy abban leizaddok ahogy aömlik az adrenalin a vérembe! Én még ennyire nem paráztam a nagy PC VR címek egyikkében sem.
    A palworld volt amit végigtoltam az 50-es szintig, hát az is VR-ban egy akkora élmény, hogy elmondhatatlan. De tudod mit. Mondj egy AAA játékot ami az utolsó fél évben jelent meg VR-ra. És ez a baj, hogy nem nagyon van. Itt me egy olyan lehetőség, hogy minden mai és a jövőben megjelenő játékot 2 perc alatt VR-rá alakíthatsz. Csak hat ez valahogy azokra akik fejlesztik ezeket! Csak rosszul esik, hogy basszus, ezek a srácok a sufniból modolják az unreal engint nekünk meg nem jutott eszünkbe belefeccölni még 2 hetet és gy szélesebb rétegnek eladni.....
    Mindegy, talán elindul valami, csak kb midenhol harsogni kéne ami VR fórum, hogy itt a lehetőség, lehet használni, hátha tényleg elszégyenlik magukat a fejlesztők.

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák