Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wrrs

    tag

    válasz izomman1 #51000 üzenetére

    "...G2 ahol mindent fűszálat meglátsz..."

    Vigyázz mit beszélsz, mert mindjárt jönnek és támadnak, hogy borsónyi sweet spot, meg nincs benne wifi, majd eltörik a kábel meglásd, nem is palacsinta a lencse, stb...

    Érdekes, felskálázva keresem a borsót, de biztos nem látom a dinnyétől.

    El kell fogadni, hogy vannak emberek, akik nem tudnak róla, de közben rossz a szemük és azt hiszik a fejükben van az etalon golyó. Pár napja megnéztem, hogy milyen módokon lehet rosszul felvenni jelen esetben a G2-t. Hát, ha az orrodon van a gumi része, a két oldala és a teteje sem feszíti a képedbe, akkor olyan minden, ahogy azt elvárod. Felskálázod egy SkyBox-al, vagy egy HereSphere-rel pl.a 1080-as 3D filmet és lesel. Játékoknál detto. Nameg ott van még a Reshade is...

    De az tény, hogy egyéni és eltérő fejformák vannak, más-más homlokok, ésatöbbi. Szóval ritkán egyeznek a vélemények, de a hülyeség az terjed akkor is, ha nem igaz. Ebben a kategóriában nincs párja a G2-nek (színek, kontraszt, élesség), csak ezt nyilván nehéz elfogadni, amikor már a postásnál van az olcsóbb kábelmentes vödör. Mindenki eldönti, hogy divatol, vagy szenved. Ezek a routeres, beállítós, egy családban mindenki 5G wifin, de assetudják miért posztokat úgy olvasom, mint valami horror regényt.

    A másik tényre reagálva, hogy biztos jön a Q3 és már nem veszek semmit, de valójában azt sem tudom milyen a VR...., na ez is gáz. Képesek emberek zsírúj VGA-kat venni dupla áron, mint amennyiért 1-4 hónaposan megkaphatnánk pl. aprón tutiból, garival, de egy 150, nemegészen 200ezres tejfölösdobozra vicsorognak.

    Én úgy gondolom, hogy alapjaiban véve tényleg nem ér ennyit a VR érában lévő összes tartalom, mint amennyien tervezgetik, hogy belépnek a VR világába. Phelan jól megmondta régebben, A VR azoknak lehet nagyon érdekes, akik pornót akarnak nézni, mert az a legnagyobb wow élmény ezen az eszközön a HL:A után. A többi apk-ból telepíthető bohóckolonc nem ér ennyit. Szimesek, repcsisek oké, de a többi csak haveroknak mutogatós úrimuri. Beszéltük már, a játékok felétől lakodalmas kutyásat játszol, a többi meg mobiljáték szintű. Szerintem akit érdekel ez a dolog vegyen egy bármit, persze előtte nézze meg mivel akar játszani és aztán adja el. 30-50-ből kijön az experience és jóéjt.

Új hozzászólás Aktív témák