Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz Jinxb1rd #29186 üzenetére

    Szerintem azért ebben az árban már nem kellene így leírni a Cosmos-okat. Most gyakorlatilag egy árban van a kettő. Ha nincs megfelelő fülese az embernek a Rift S-hez és mókolni kell egy Koss portát meg 3D nyomtatni, akkor szerintem ennyiért igen is lehet alternatíva a Cosmos. Felbontásban a Rift S-től 35%-al több pixelt ad a Cosmos.

    Anno mikor kijött a Cosmos és az Edigital-ban elírták az árát és véletlenül 220-ért adták, akkor a Rift S az alzában 165k körül ment. Volt jócskán árdifi. Most a Rift S 205 ezer (és ritkán van készleten, pl most sincs), Cosmos 218k.
    A Cosmosnak megjelenéskor voltak nyűgjei a trackinggel. Már azon a héten is sokat javítottak mikor én próbáltam ki csak ez az első heti negatív tapasztalatok miatt "elfelejtődött". Azóta nem tudom mi van vele szét kell nézni redditen és egyéb fórumokon.
    Persze a szűk sweet spotot nem tudják javítani ezt nem szabad elfelejteni és mivel kicsit eláll az arctól ezért szerintem a FOV is kisebb pár %-kal.

    Nem azt mondom, hogy ugorjon és vegye meg a Cosmost, de ilyen árak mellett szerintem már lehet dilemmázni még egy Cosmos kapcsán is. Tökéletes HMD pedig még mindig nincs a piacon, ezt nem szabad elfelejteni.

    Szerk: Egy lencse cserével a problémák felét meg lehet oldani. A srác szépen megmutatja és azt mondja ha ő meg tudja, akkor bárki meg tudja ezt csinálni és hatalmas a különbség a lencse csere után. Persze ez Cosmos elite de szerintem ebben nem különböznek. Én egyedül a Beat saber miatt nem vállalom be a Cosmos-t. A kontrollerek túl bumfordiak számomra Expert+ra.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák