Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz kiskuplung #15147 üzenetére

    Oculus Connecten csak jön valami már. Ha már a 2000-es NV kártyákra rákerült ez az USB-C és az NV prezentáción nem kapott különösebb szerepet nagyon remélem, hogy majd a Connecten minimum kitérnek rá de inkább egy next gen headset bejelentő lenne amit várnék mert ha be is jelentik még plusz idő mire kapható lesz. Gyanítom, hogy egy CV2 is spórolós téma lenne azaz csíkzsebből nem fogom én sem kirántani rá a lóvét.

    (#15149) qqzs: A topikokat felőlem szét lehetne választani mobilos és PC-konzolos irányba de tényleg nincs rá annyi ember, hogy ennek túl sok értelme lenne. Itt azért néha tudunk segíteni mobilos témákban is de tudom, hogy a fő csapásvonal az a PC-s VR itt. A leglényegesebb infók nem vesznek el itt sem, bekerülnek az összefoglalóba, pláne ha kérik. Talán idővel ki fogja magát nőni a mobilos VR is. Egyelőre viszont a teljes VR paletta sem kapott itt akkora figyelmet, hogy piros betűs topik legyünk.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák