Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz kiskuplung #14527 üzenetére

    BoxVR-t meg még én nem próbáltam de meg fogom venni! :DDD
    Így összehasonlítva emiatt nem tudom melyik mozgat át jobban de az nem igaz, hogy keveset kell mozogni a Beat Saberben. Ahogy írtad, Hardon kezdődik a móka de Expert-en kell igazán mozogni oda viszont tényleg kell a gyakorlat.
    Ha gondolod: töltsd le a Beat Saber Modinstallert. Ezzel csak be kell pipálni, hogy melyik modot szeretnéd telepíteni (vagy eltávolítani) szóval egyáltalán nem macerás a modolás, nem kell 20 helyről összeollózni ami kell, csak pipálni és az installra kattintani. Custom leaderboards, custom song loader meg még egy valami alapból be vannak pipálva, azokat tedd fel és játékon belül a kezdő képernyő bal alsó sarkában lesz a "Beat Saver" gomb, ott lehet böngészni és letölteni a custom számokat.
    Na onnan szedd le a Rasputint (csak hard fokozat van) meg a Dzsekó Beat it-et (ebből van több is, de minimum hard-ra tedd) és ezeket próbáld ki.
    Az egyéni zenék között több olyan is van ahol rengeteg akadály van és nagyon viccesen, mégis logikusan vannak felépítve a kockák és az akadályok, ha teheted ennek a kettőnek mindenképp adj egy esélyt. Nem fog menni elsőre, azt már most mondom, de nem is azért ajánlom, hogy elvegye a kedved. Custom songok között nagyon sok rosszul van felépítve, ezek viszont még az alapoknál is jobbak.

    Ha kihívást keresel törekedj arra, hogy minden kockát 100 körüli pontos vágással szelj át. :K Az engem is zavart, hogy a hibátlant alig jutalmazza a játék, legalább is a pontos vágások sokkal nagyobb szerepet játszanak.

    Ha nem sajnálod a BS-re az időt és még fogsz játszani, légyszi írj majd még pár sort, ha experten sikerül 1-2 pályát továbbvinned. (Nehéz megmondani nekem hány óra kellett hozzá, mert AFK is sok volt nekem benne és vendégek is játszottak vele de úgy saccolom max 5-12 óra gameplay után tutira sikerül már expert pályákat is végigszeletelni, utána rögtön pontot is lehet javítani.)

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák