Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben800
aktív tag
Helló mindenkinek !
Autóvásárlás előtt állok,az elején még csak városi rohangálós kocsi lenne,később pedig (1-2 év ) külföldre szeretnék vele járni dolgozni,és ezért megbízható kocsi kellene.
A kiszemelt egy 2007-es 1.6D Volvo s40 lenne.
Kérdéseim:
Mennyire megbízható a kocsi ??
Az átlagfogyasztása mennyi ??
Valamint az alkatrészek ára mennyire vészes,és még mire érdemes odafigyelni vásárlásnál ??
Még mielőtt mondaná valaki,dízelt szeretnék,a benzines nem az én világom annyira,nem szeretem kihajtani a lelket egy kocsiból,inkább nyugodtabb városi tempó,és autópályán 120-as tempó jellemző rám -
ben800
aktív tag
-
ben800
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #3473 üzenetére
Köszönöm a segítséget,akkor lehet mégis inkább egy mezei golf lesz,erre nagyon nem számítottam hogy volvo-ba peugeot motort tesznek,nekem a legelső lenne a megbízhatóság,volt már citroen-ünk,és köszönjük szépen francia kocsit többet nem.
-
ben800
aktív tag
válasz echterion #3475 üzenetére
Mondjuk azóta lehet jobb lett a dolog,mert a mienk 200 000 után adta meg magát,és ez már régebben volt..
A golf tényleg unalmas,a dízelt jobban szeretem,ez már ilyen megszokott dolog számomra,még keresgélek az interneten akkor,és körbekérdezek 1-2 szervizest hogy mit mondanak erről a kocsiról,mert a belsejét,és a külsejét nagyon eltalálták[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest