- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cubix
tag
válasz Neil Watts #5250 üzenetére
Szerintem felteheted. Nem látok olyat a csomagban ami gondot okozhat.
「시작이 반이다」
-
vargalex
Topikgazda
válasz Neil Watts #5250 üzenetére
Szia!
Pedig a saját repo-mban is megvan, akár LuCI-ból is telepítheted. Megtalálod a csomagok között.
Lehet, hogy nem frissítetted a csomaglistát?
Ssh-n:
opkg update
opkg install luci-theme-bootstrap[ Szerkesztve ]
Alex
-
válasz Neil Watts #19543 üzenetére
Vannak ilyen MÜ csövek, faltól kicsit elállva, kell a falon pár tartó hozzá, meg vannak könyökelemek, lehet, az ideálisabb lenne mint egy kábelcsatorna.
MESH-hez nem feltétlen elég a csoda sávszél, a jobb eszközökben van dedikált rádió, de vasbetonon át azok se tudnak csodát művelni. Gigabit akkor biztos, ha vezetékesen bekötött AP egy helyiségben van az eszközzel.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
veterán
válasz Neil Watts #19543 üzenetére
Mint kiderult rosszul emlekeztem. Tegla, de nem hasznalhatok vezeteket a szobak kozott.
Arra gondoltam, hogy szobankent lerakok egy routert, viszont a tipusa meg mindig kerdeses, mivel a Zyxelt nem tudtak beszerezni.
- GLi.net Flint 2
- ASUS TUF-AX4200
- Cudy WR3000Melyiket ajanljatok?
Koszi!
-
xabolcs
őstag
válasz Neil Watts #19647 üzenetére
Ha a penz a legkevesebb akkor GL-MT6000!
2 db 2.5 GbE, 1 GB memoria, 8 GB tarhely, USB 3.0!Nekem is van egy es a router funkciojaban nekem a port forwarddal meggyult a bajom. Remelhetoleg csak PEBKAC.
AP-kent / mesh node-kent hasznalva nincs bajom vele.[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz Neil Watts #19649 üzenetére
Tobb node-os MESH halozat epitesben nincs gyakorlatom, viszont
- backbone-nak erdemes kulon dedikalni egy radiot: csak a MESH menjen rajta
- lehetoleg 5 GHz-t: bar rosszabbul terjed a 2.4 GHz-nel, a 80 MHz AX miatt sokkal tobb tartalek marad benne
- ezeknek az eszkozoknek csak 1 db 5 GHz-es radiojuk van
- nekem a 2 node-os MESH-hez eleg volt csak a 802.11s-t bekapcsolnom, de tobb node-osnal lehet elkel a DAWN segitsegealáírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
veterán
válasz Neil Watts #20098 üzenetére
A LED Configuration-ben lehet allitani a LED-eket. Ez az alap szine.
A masik kerdesem meg all. -
krealon
Topikgazda
válasz Neil Watts #20098 üzenetére
"Gondolom adok neki valami cimet statikusan, mondjuk 192.168.1.2, hozza a netmask 255.255.255.0 a GW meg 192.168.1.1 (ez lesz a router cime), a DHCP szervert meg kilovom. Ennyi lenne? "
Sokkal egyszerűbb, ha DHCP Client-re állítod a LAN interface-t, így majd összeszedi a beállításokat a "fő" router DHCP szerverétől.
És a switch config-gal valószínűleg a WAN portból is LAN lehet.
Legalábbis az MT7621A-s eszközökön, pl DIR-860L.Sajnos a Gargoyle még csak az 1.15.x beta-ban támogatja, ott 1 kattintás az AP üzemmód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest