- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
válasz ArtMooney #14421 üzenetére
Így van, a GT Legends már gond nélkül működik Win7-en, mindenki, aki egyszer már megvette regisztrálhatja Steam-en és letöltheti a Win7-es verziót, további infók itt.
Aki pedig érdemben használni is akarja, az jöjjön!
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?4824[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ArtMooney #23235 üzenetére
akinek van mar egy regebbi Porsche kormanya (pl a Carrera Wheel), azzal a kormany leggyengebb pontjat lehet orvosolni.
egyebkent ide 25 euro a posta, szoval ugy mar annyira nem olcso, de vegeredmenyben jo lesz kisebb upgradere a Carrera Wheel + alu valtoful kombohoz amit par eve vettem (ahhoz meg az alap pedalszet volt ami gyengebb a G25/G27 megoldasahoz kepest).
foleg, hogy talan karacsony korul lesz idom Dirt Rallyzni picit, ahhoz meg erzesre jol fog jonni a jobb pedalszet.
-Solt- (#23234): koszi
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
fatal`
titán
válasz ArtMooney #64716 üzenetére
A platform PC?
Fanatec 8nm Elite bundle, €800 (+ a szállítás, ez 330k körül van).
Vagy ha kerek kormány kell, akkor külön összeválogatva ClubSport RS €300, CSL Elite LC 300, 5nm bázis €200. Esetleg sima CSL LC és 8nm-es bázis az 850-re jön ki, de ez már a budget felett van.
Moza bundle sem rossz, csak nem LC a pedál és, ha jól emlékszem nem is lehet rá upgradelni.
Illetve ehhez még kérdés, hogy van-e legalább Wheel Standed, vagy simán asztalon használod (a Fana packokban nincs asztali tartó)?
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
válasz ArtMooney #64719 üzenetére
Akkor a sima alap ready to race -el postával 160-170 ért teljesen boldog leszel.
Nem lesz hozzá se lc se GT perec de mivel sokan veszik bundle -ba a kinézett cuccokat és adják el újonnan hogy a postát vissza tudják hozni őket ezért két perc alatt találsz majd hozzá bármit később is.
Egy fém qr1-et veszel esetleg és egy 8 nm tápot a kettő együtt 40 és 200-210 ből megvagy.
Moza téren ez nem ismerem hogy működik de biztos lesz aki azt ajánl nézd meg mindkettőt és dönts, kb bármelyik lesz jó lesz.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
válasz ArtMooney #64726 üzenetére
Annyit szövegelnek bele még, hogy itt most a fém qr1 az 50 eur de csak pre orderre van.
Fatal meg az előbb írta hogy lesz neki eladó 2 is.
Tehát hamarabb (és kicsit olcsóbban?) lesz cuccod ha használt qr1 et veszel.
Nekem is az van kettő is. (Nem eladó azért írom hogy megvan az ember vele semmit karc nincs rajtuk.)Ami gebasz lehet ha a qr1 lite is esetleg hiánycikk de ez kiderül mert elvileg a p1v2 mellé az jár. Ha ki szeded a kosárból amit Gejza össze rakott a fém qr-t és engedi szállítani akkor van raktáron műanyag QR 1 lite.
Amúgy 2 úton jutsz el ide.
Vagy eleve a ready 2 race alap szettet teszed 339 eur ért a kosárba és ahhoz 139 helyett 119 az lc kit.
Pluszban QR 50 és szállítás 50 (kb)
Így lesz 399+119+50+50=620Vagy egyesével pakolod és akkor
P1v2 120
Csl pedál 79
Lc mellé 119
És így lesz az 5 nm csl dd 349 helyett 199.Így 120+80+120+200 újfent 520 amire jön a qr1 50 meg a posta 50 és ott a 620 megint.
Amíg külön adod össze addig az lc -t 139 nek a bázist meg 349-nek látod.
Egy kosárba kell legyenek hogy le vonja a kedvezményeket.[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Géjza
őstag
válasz ArtMooney #64730 üzenetére
Az is jó, amit Bandit ír, hogy nem rendelsz most fém qr1-et és használod a lite-tal, amíg használtan nem veszel egyet. Így nem kell várnod áprilisig, hanem egyből küldik a szettet.
Ha meg ráér áprilisig, akkor szerintem rendelj fém qr1-et is, pl. apróról nem hiszem, hogy sokkal olcsóbban tudsz majd leakasztani belőle egyet.
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
Ha semmi faxnit nem viszel bele, és megveszed a 399 eurós alap szettet akkor is nagy lépés lesz, hidd el.
Én t248 ről mentem fel rá és hatalmas élmény volt. A t3pa -nal jobb a sima csl pedal. A bázis/kormány pedig ég és föld. Majd nézel hozzá később tápot LC-t meg Mekit.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Pickle Rick
senior tag
Ha elszánod magad, nekem van egy eladó CSL DD 5nm bázisom. Tesztelés miatt vettem hétvégén hardveraprón, végül úgy néz ki nem lesz rá szükségem. Pedál is van fent jó áron most, utána meg már csak egy perec kell és kész, meg esetleg egy DIY 8nm boost kit.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest