Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz lacafaca #97100 üzenetére

    Ez annyira eszme laca, mint a gravitáció elmélet... Én tényleg szívesen beszélgetek ezekről a dolgokról, de vannak olyan alapfeltevések, amiket vagy elfogadottnak tekintünk, vagy inkább ne beszélgessünk, mert galambokkal se sakkozunk...

    Oltás kell? Kell, mert nyájimmunitás nélkül SOHA nem lesz vége a járványnak. Vagy hát természetesen úton is lehet nyájimmunitásra menni, de sajnos annyi koporsót nem tudnak gyártani :( Tömegtemetés meg nem fun. A másik módszer meg a teljes elfolytás, de szerintem mind beláthatjuk, hogy ahhoz már bőven késő van.

    El kell kapni majd legyőzöd? Oroszrulettet értelmes ember nem játszik. (és itt nem csak halál van, hanem longcovid és egyéb finomságok is). Szándékosan elkapni értelmes ember nem akarhatja.

    Ez csak nátha/nincs vírus: nettó idióta, felesleges részletezni.

    A kommunikáció kritikájában viszont teljesen igazad van.

    #97101Nikaré
    A feleségem jelenleg is Covid kutató mikrobiológus, én meg pont eleget dolgoztam MTA biológiai laborokban és orvosi kutatás/fejlesztésben (már nem szerencsére, megjött az eszem :) )
    De nem kell nekem hinni, széles az internet, mindenki utána tud olvasni mindennek, sőt javaslom, tegye is meg.

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák