Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hieronymus

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz pjen #29373 üzenetére

    "De mi van a hajléktalanokkal egymás után isznak a boros üvegből,a romákkal esetenként 3 generáció lakik egy szobában mégse halnak halomra.Valami másnak kell lenni amit mi a fotelból nem tudunk...."

    Tudjuk csak nem akarjuk elfogadni.

    Sokkal közelebb élnek a természethez. Az immunrendszerük sokkal hatékonyabb. (Nem erősebb, de hatékonyabb.) Asztmás és allergiás beteg nem sok van közöttük.
    Nem mossák le rendszeresen, naponta többször, a bőrön kialakuló savas védőréteget. Ráadásul a sósabb (izzadás) környezet sokkal kedvezőbb a bőrnek. A nagy számú együtt élő sokkal több baktérium, gomba és vírus fertőzést tol be a közösségbe, mint az angol minta alapján élő európai ember. Az immunrendszerük folyamatosan edzésben van. Az angol nyelvterületek még nálunk is elszigeteltebben élhetnek.

    Persze a genetikát senki sem képes átlépni. Hiába jó az immunrendszer, egy pohár tej problémát okoz a romák többségének. (Nem csak nekik, a lakosság egy részének. De ez egy mások történet.)

    De!
    Nagyon, nagyon fontos hozzátenni, hogy nem minden fertőzőbetegség ellen véd az immunrendszer hatékonyságának emelkedése.
    Ha valaki a bubópestis, ebola, fekete himlő, veszettség és AIDS, ötpróbával akarja emberfölötti hatékonyságra fejleszteni az immunrendszerét, az valamit nagyon félre értett. Nem fog menni.

    Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Új hozzászólás Aktív témák