Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz kekedi #1682 üzenetére

    Amíg tisztán egzotikusnak számító külföldiek (<100ember?) a fertőzöttek, addig nincs nagy baj, szimplán karanténezni kéne az összes, elmúlt hónapban iránban járt népet, akiknek ugye 99% amúgyis vízummal Mo.-ra érkezett iráni.

    A gond ott van, hogy az olasz vonalat totál nem nézték, pedig 10ezernyi magyar járhatott Lombardiában+Venetóban Február folyamán.

    #1689: a migrik összességében kevésbbé veszélyesek - amennyiben nem É-Olaszo.-gon keresztül özönlenek fel €urópába ugye - mivel 2hétnél bőven többet gyalogolnak. Azaz ha ennyi idő alatt nem vonulnak át gócon, akkor simán letudták a karanténidőt. Viszont a gond ott van, hogy Irán egy k.va nagy és k.va sűrű góc, az összes afgán és távolabbi népség átmegy rajta: ha ezeket küldi ránk a török pláne gyorsított eljárásban, abból lehetnek gondok. De egyetértek, ez is egy kockázati tényező, egyetlen új beteg sem kell - ráadásul a migránsok teljesen normál "vírusmentes" eljárás mellett is komoly EÜ kapacitást kötnek le, amire most máshol k.va nagy szükség van, uis emberek halnak meg kapacitáshiány miatt pl az olaszoknál.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák