Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz sasa134 #1658 üzenetére

    Igen, ez az operatív törzs szövege.
    Nem tesztelnek, mert az hamis biztonságérzetet ad.
    Szóval, a sok felderítetlen, igazolhatóan pozitív kiszűrése, aki biztosan fertőz, az nem cél. Bár ezt a karanténben lévő diákoknál is láthattuk, amikor nem vették ki közülük a pozitív eredményűt.

    Ennek csak egy logikus magyarázata van:
    Nincs teszt, nincs beteg. Majd a védőfeleszerelés nélkül dolgozó egészségügyi dolgozók lábon kihordják. A járulékos megfertőzöttek meg beleférnek a statisztikába, mert amúgy nem kimagaslóan sok plusz halottal jár a szokásos ügymenethez képest, pláne, hogy influenzajárvány is van.

    Btw, pár nappal ezelőttről, ott dolgozótól: [link]
    "Az egészségügy teljesen felkészült, izé, teljes a káosz. A SOTE-n például tegnap kellett leadni a klinikáknak, hogy mennyi FFP3-as maszkra van szükség, de mindenki tudja, hogy már késő megrendelni, nem lehet kapni, így FFP2-as maszkok fognak rendelni. Közben persze a börtönökben hajtogatják a gézmaszkokat, amelyek ebben a kérdéskörben amúgy semmire nem jók. Káslernek tulajdonképpen halvány fogalma nincs, hogy mit kellene csinálni, az operatív törzs csak egy kirakat, annyi van lefelé delegálva, hogy "oldjátok meg", de senki nem mer önállóan dönteni, mert abból baj lesz. Persze a legtöbb orvos nem virológus, fogalmuk nincs arról, hogy mit kellene csinálni, ha kiderülne, hogy van egy fertőzött betegük, de nem kapnak központi irányelveket, egymást kérdezgetik, hogy mit kellene tenni."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák