- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacos001
senior tag
Megbeszélés a melósokkal....Téma lényegtelen.
[kép] [kép]
Napközben, munkaidő alatt több tucatnyian egymás hegyén hátán, akkor minek ez az észjáték?....
Bár minek is írom, hiszen igy "zajlik" már jó ideje minden.
(netes kép, hiába van itt a kikötő nem messze tőlem)
Hivatalosan a 3.800+ melósból 82 volt eddig pozitiv 2020 január 27 óta...[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz lacos001 #108652 üzenetére
Ez kb olyan, mint amikor 10-ből 9 melóson nincs munkavédelmi sisak / bakancs / mellény ...
Ha valami fejes, vagy ellenőrzés van, akkor meg mindenki kobakban szaladgál....
Az, hogy a hétköznapokban leszarják a szabályokat, kötelességeket, nem annulálja azok értelmét, vagy szükségességét.
" Buszon csak akkor lyukasztok jegyet, ha jön az ellenőr, akkor meg minek ez az észjáték? 100 emberből, aki így csinálja csak 4-et büntetnek meg átlagban, a többi megússza"#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Van olyan összegző kimutatás esetleg amely az antitest vizsgálaton alapulva látható, hogy milyen hatásfokkal működnek oltások?
-
lacafaca
addikt
na...legalább most mindenki visszaolvashat, (ráértek erre a pár órára amíg parci visszamegy zenbe ) itt legalább a valóság jön szembe..
hagyok is itt egy linket, nyammogjatok rajta, ráértek
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Néztem mi ez az aktivitás, meg a kereső nem adta ki kocsmát, mert temporary closed.
Ejnye fiúk, gyertek csak ide politizálni legalább nem mindenki lacába áll bele.⭐ Stella
-
lacafaca
addikt
amikor az agybaj már rekordokat döntöget: tíccsunk be minden természetest, levelük
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
Z.É.T.inkább itt...tényleg ne szarjunk a gyermeked fejére
tudom, hogy tudod, hogy tudom, a te speciális buborékod nem állt sorba a szerencsesüti osztásnál, viszont én meg (hálistennek) csak ezekből tudok meríteni
-
Z.É.T.
őstag
válasz lacafaca #108664 üzenetére
(annak ellenére, hogy kerülnöm kell, mert már kis dózisban is fejfájást, allergiás tüneteket produkálok tőle "azóta")
Szerencsére ez nem fog átmenni, viszont az élelmiszeripari szigorú(bb) szabályozását támogatom.
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
Z.É.T.
őstag
válasz lacafaca #108665 üzenetére
Itt most nem a bubim a lényeg, hanem a tgy + eü kapcsolatok.
Nem, határozottan nem az mRNS vakcinákkal van a legtöbb gond, sőt.
Magasan, toronymagasan:
Covid >>>>>> AZ > Sino >> Sputnik/J&J >>>> Pfizer. (Modernáról kb nulla infóm van, talán 3-4 "előbb jött meg tőle" sztorin kívül, de arról is tudnék mesélni, mivel a fodrászokkal MINDENT megosztanak
a nők.
Ezt több tízezres minta alapján és nem fizetett fb trollok alapján.(mivel itt minden konteó elfér: szerintem közvetetten, de a kormány által fizetett trollokról van szó, ahogy láttam ezek közül rengeteget...)
[ Szerkesztve ]
-
Z.É.T.
őstag
válasz lacafaca #108668 üzenetére
Te és azok, akik minden marhaságot elhisznek, ők a legolcsóbb ügynökei a propagandának
Na, mára elég is volt a szórakoztató csörtékből, majd a nyolcadik olimpiára is eljövök
(Aida)Ölelés mindenkinek, ide is beírom, nehogy elfelejtsétek: ma van a barátság világnapja!
-
Angelina87
tag
Sziasztok.
Megbetegedtem: 39 fokos láz...égető fejfájás, hányás, hányinger, torokfájás de összességében is iszonyú rossz közérzet: Megkérdezték vagyok-e oltva???
Vagyok, így maradt a sima vírus... kategória....
Covid lenne?? csak szeptemberig eltologatják??De különben állítólag ez most eléggé menő vírus... jó mindig is voltak ilyenek, meg lesznek, csak feltűnt a tüneti hasonlóság Tesztet senki nem ajánlott... pedig munkakör miatt én azt hittem ez lesz a nyitóóó tánc
Mindenkinek betegmentes napokat
" A világon vendég vagyok."
-
Nikaré
őstag
válasz Angelina87 #108671 üzenetére
Szia!
Pedig egy teszt nem ártana.
A találgatás, meg a jóslás sosem használt.
Jobbulást kívánok!!! -
Nikaré
őstag
válasz Angelina87 #108673 üzenetére
Miért bántanak ezért?
Lengedeznek már infók (az, hogy mennyire valós az más kérdés) hogy készülnek rá. -
radi8tor
MODERÁTOR
Ebben a topikban nem bántanak. Itt laca a lucifer.
Jobbulást!
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Cs1csó
félisten
Nyáron "divatosak" a hányással összekötött megbetegedések, bár itt szerintem túl sok az egyéb tünet de ettől még bármi lehet. Feküdt ki, pihenj, egyél könnyű ételeket és pótold a folyadékot. Attól, hogy lesz egy teszted arról, pontosan mi a bajod nem fogod jobban érezni magadat.
-
Cs1csó
félisten
válasz radi8tor #108678 üzenetére
Amúgy ez ritka - mármint gyomorrontásnál láz - de elképzelhető, hiszen a "láz" a szervezet védekező mechanizmusa.
Nekem a "legviccesebb" (akkor nem nevettem) amikor ültem a vécén és f.stam közben hánytam egy lavórba és ettől a kombótól még könnyezett is a szemem, meg persze izzadtam, remegtem stb.
Egy bő este alatt túl voltam rajta (délután kezdtem rosszul lenni majd kora estétől éjfélig hánytam és stb. majd utána 2 napig iszonyat gyenge voltam nem is ettem semmit majd a második napon annyira éhes voltam, hogy megpróbálkoztam kajával és csak az lett az eredménye hogy hamar irány volt a vécé. -
félisten
válasz radi8tor #108676 üzenetére
Luciferkó nem veri kékre a körmét (meg arra egyébként a káposztalevél nagyon jó)
Mondjuk így visszaolvasva, nem tudom mi a lacafaxát kalapált ez is. Paradicsomkarót bizti nem. (max. a járókereten igazított)) (Szia Laca)Szevasztok ~2 hónap után, megint a "mind meghalunk" topikban ...
UI/PS
Olvasok ezerrel vissza, de hát mintha ez a 2 hónap nem is létezett volna... (ide illő smiley nincs is)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
lacafaca
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #108681 üzenetére
zsaluztam
amúgy meg nem káposzta, ez...na akarjátok látni, mi van alatta
[kép]
talán megússza a körmöcske a csípőfogós operációmatVedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
ne keverj! mondotta soumya...addig, amíg le ne zajlott a magyaroknál a kísérleti szakasz még jó, hogy idehaza már csak mutatóban van jelen a józan ész.
-
félisten
-
lacafaca
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #108686 üzenetére
ne vegzálj vele te is ...nem vagyok káposztatermelő...az egy mellékszál csak, mint az évenkénti betonozás...ha csak egy oszlopot, de minden évben
-
félisten
Friss helyzetjelentés Hollandból... (A fejlett nyugat ugyebár)
Fiatalokat úgy vonták be az oltásba, hogy aki megkapja az oltást, az mehet bulizni...
Ez eddig nem hangzik földtől elrugaszkodva, csak egy "kicsit" félreértelmezték a daccsok...
Reggel megkapták a fiatalok a Jansen-t, este mentek(MEHETTEK) bulizni...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Cs1csó
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #108688 üzenetére
Nálunk iszonyat nagy tülekedés lenne, ha belengetnék, hogy aki felveszi az oltást az kap mondjuk 30 ezer forintot - persze csak ha a másodikra is elmegy vagy ha Jansen akkor már az első után megkaphatja a pénzt -
sőt már 10k-t kaphatna az első után is a 30-ból. Az országunk lakosságának a fele létminimum körül él, úgyhogy lenne tülekedés.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Cs1csó #108689 üzenetére
Nem pénzről beszéltem...
Amikor kimentem kb 2,5 hónapja, akkor nem fogadták el az oltási papírjaimat (Ügyfélkapuról nyomtattam, amit csak lehet, + plasztik kártya, Szputnyikot kaptam)
Első körben le kellet fordíttatnom daccs-ra (mert köztudottan angolul nem beszélnek ugye (nem a lófaxot nem)) 65 Euro...
De a sok mecsetbubus (Amsterdam és Rotterdam közt ingáztam és még véletlenül sem vagyok rasszista) azok meg bammeg mentek mindenfelé ezerrel, úgy, hogy ZÉRÓ oltás...
Most is csak azért jöttem haza, mert haver is jött(kettős állampolgár, vagy 25 éve kint él), mert Ő is csak kb. 10 napja kapta a Pfizer 2. löketet (47 éves amúgy, most került csak sorra, szvsz ez szégyen), de most szigorít Holland, hogy akinek nincs meg a 3 hét a 2. oltás után, az a következő hetet követő héten már csak karantén meg egyéb szopacs után mehet csak vissza...Nevetségesnek -nem, inkább vérlázítónak- tartom, hogy aki ott él 25 éve, avagy kimegy melózni (minden papír megvan, legális, az naptól be vagy jelentve, EÜ megy, adó megy stb stb) azt szopatják, azokat meg nem, akik semmilyen módon nincsenek oltva, de még csak nyilvántartásban sem szerepelnek adott esetben, Téged meg ellenőriznek 1-2 naponta...
Hollandia itt tart...
UI: Diszkók/PUB-k/Mariskák stb stb tömve, csak daccsul szólaj meg, mert azon kívül kellemetlen meglepetés érhet...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
lacafaca
addikt
[link] végre most gyorsak voltak a fiúk...nem akartam délelőtt idelinkelni az én "konteós" forrásomból...hát skacok, nagyon úgy néz ki, baszhatjuk kovid vs tudomány 4:0 #mindmeghalunk
-
Cs1csó
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #108690 üzenetére
Miért nem vártad meg a Pfizer-t? Aki külföldön dolgozik, vagy külföldre akar menni tanulni, nyaralni stb. annak szerintem már az elején világos volt, hogy csak és kizárólag a nyugati vakcinával lesz zökkenőmentes a ki-be jutás.
-
lacafaca
addikt
válasz Asbee #108693 üzenetére
elmagyarázom, hogy te is megértsed: tottálisan lényegtelen...lockd 4.0 ki a szart érdekelnek a hamisított statisztikák...te tényleg még itt tartasz?
-
lacafaca
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #108690 üzenetére
várjávárjá...van erre egy jó vidim [link]
-
Z.É.T.
őstag
válasz lacafaca #108697 üzenetére
Olyat nem lehet, hogy előre fizetek annyit, amit a havi 5-10 bittube kattintásom hoz, cserébe nem linkelsz erről a bosszantóan szar chatornáról semmit, vagy legalább jelzed előre, hogy ide visz a link?
(app-ből fórumozom, telóval, nem látom a hivatkozást kattintás előtt)
-
lacafaca
addikt
válasz Z.É.T. #108698 üzenetére
mindig innen linkelek, nincs jutubom/nem is lesz...ne kattintsál rá (de a te kedvedért ezentúl jelezni fogom/de úgy is megnézed, csak hisztizel mámegen )
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com