- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz trialboj #82266 üzenetére
Szerintem válogatottnak szurkolni semmiképpen nem gáz. Nekem nagyon jó érzés, hogy azokkal a barátaimmal is együtt tudunk szurkolni a magyaroknak, akik alapvetően nem szeretnek, nem szoktak focit nézni.
De azért kicsit vicces is, mert ők is ugyanúgy magyaráznak, mintha már ősidők óta focit néztek volna.
Viszont a lesszabályt már kurvára nincs kedvem elmagyarázni néhányuknak mégegyszer."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-
viharhozo
addikt
válasz trialboj #82770 üzenetére
Az erdektelen meccseket streamen nezem a gep elott. Altalaban megy a moka, de pl. tegnap a lengyel meccsen az elso tizenegyesnel megallt, es utana sehogy nem lehetett mukodesre birni.
A magyar meccsel inkabb nem is probalkoznek, sztem ott biztosan a vegletekig tulterhelt lesz az egesz, foleg, ha meg VPN is van kozben.
Inkabb keress a rojadirectan vagy a banokon egy streamet! Igaz, nem magyar a kommentator, de a ruszkik 2-3 Mbiten is szepen szoktak adni.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
DS39
nagyúr
válasz trialboj #82773 üzenetére
hát az olimpiát pont nézheted magyarul, mert olyan szerződést kötött az MTVA, hogy a határon túli magyaroknak közvetíthessék.
bár egyébként ez nem tudom miért olyan kardinális kérdés, mert pl ezen a foci eb-n a kommentálás minősége kritikán aluli. én ha neten nézném, pl mindig tv app-pal, tuti kikapcsolnám a kommentárt, legalább élvezhetném a közönség hangját tisztán.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz trialboj #83824 üzenetére
3- nekifutottam, de nem értem, mi a kérdés.
"Lehet már levezettétek, de én lemaradtam róla."
nem maradtál le semmiről, mert ezt így biztosan nem vezettük le.***
(#83825) barca0519951
látom, te megértetted.
mi volt a kérdés?****
(#83826) máyköl
segítek:
a kérdés nem cr-re vonatkozott, hanem a csajra.
merthogy ő focista. mármint a csaj.
tehát abból a nézőpontból nem jön be.
teccikérteni?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
trialboj
őstag
válasz trialboj #83824 üzenetére
Szerintem érthet volt a kérdés, de nekifutok még egyszer, mert tényleg kíváncsi vagyok a miértjére.
Szóval hogy lehetséges, hogy a magyar csapat 3-3at játszott a portugálokkal, majd egyből agyonverték a belgák, míg a portugálok, végigmeneteltek a döntőig?
A portugálok megverték a walesieket, akik leiskolázták a belgákat, akik elkenték a szájukat az állítólag lefáradt magyar csapatnak.
Tehát itt minél többet játszol, annál jobban összeérsz a csapattagokkal? És a nagy csapatoknál nincs olyan hogy elfáradnak a döntőhöz közeledve?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz trialboj #83843 üzenetére
Most így 1 óra kondi és még 1 óra futás után félhalottan megpróbálom összeszedni, bár még mindig nem értem miért egyszerűsíted le ennyire a helyzetet.
Azért azt valljuk be, hogy a portugál meccsen rendesen szerencsénk volt amellett, hogy a fiúk kihajtották magukból a maximumot. Az, hogy 3-3 lett a meccs nem jelenti azt, hogy közelében lennénk a portugál válogatottnak erősségben. A belgák okosabban játszottak ellenünk, nem rúgták fel a tizenhatos közelében a labdát éppen megtartani tudó magyart, ezért kevesebb nagy helyzetünk is volt, de ha szerencsénk van simán bepattan abból kettő.
Portugália igazából úgy jutott a döntőbe, hogy olyan igazán nehéz ellenféllel nem találkoztak. Wales ellen ügyeltek a portugálok, hogy ne támadjanak ki nagyon, fegyelmezetten játszottak. Szar is volt a meccs és az eredmény nem is akkora meglepetés.
Ugyanúgy, mint fentebb említettem, az hogy Wales elverte Belgiumot nem jelenti azt, hogy már egyből jobbak is. Sajnos a Belgium - Wales meccset nem láttam, de amit tudok hogy a belgáknál a védősor erősen foghiányos volt. (Mint ahogy Wales-nél is 2 fontos hiányzó volt a Portugálok ellen). Takitika kurva fontos egyébként. A magyarok teljesen nyílt focit játszottak a belgák ellen, ami finoman szólva nem jött be. Kétlem, hogy Wales ennyire hagyta volna a sztárjaikat kibontakozni.Klubfocit szoktál nézni egyébként? Ott is minden héten vannak meglepetések, formától függően. Nem kell mindent megmagyarázni, kifogásokat keresni.
Ha már keresünk, az elfáradás dolog meg inkább a kisebb csapatoknak jó kifogás, mert nekik a játékosaik java gyengébb bajnokságokban játszik ahol nincsen akkora hajtás így nincsenek hozzászokva. Aztán az EB-n valamit kompenzálnak a motiváltsággal. A nagyobb csapatoknál még rotálási lehetőség is több van, nálunk Klenheislert sem tudták rendesen pótolni.
___________________Más: Tottenhamnek kijöttek a következő szezonra a mezei. A harmadik számú csíkos sárga valami elképesztően okádék. A másik kettő OK.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest