Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drachoHUN

    senior tag

    válasz Citroware #95359 üzenetére

    Valahol, valamivel el kell kezdeni a felemelkedést. Inkább azt mondanám, hogy folytatni kéne, amit elkezdtünk. Mondjuk ha a Roma Salah után Manolast is pénzzé teszi, sőt aztán Nainggolant is, a Napoli meg nem erősíti meg a keretét számottevően, akkor megint csak a visszafele lépegetést lehet látni. Milánéknál meg talán a pénz már adott, de azért idő is kell nekik.

    Szóval igen, lehet nem feltétlenül kéne egy Alex Sandro a bajnoki címhez, DE:
    - öregszik a csapat gerince. Őket kell szépen lassan kicserélni. Főleg hátul. Ezért célszerű lenne megtartani például a brazilt, hogy mondjuk két év múlva ne egy teljesen új, még hírmondót sem tartalmazó csapatunk legyen. Ruganit is be kell építeni alapembernek most már. Ketten Alex Sandróval alappillérei lehetnének a védelemnek éveken keresztül.
    - nem kell lemondani a BL esetleges megnyeréséről. Márpedig egy ilyen játékos eladása, erre utal. Ez pedig csak újabb fontos távozókat generálhat. (Dybala)
    - így is nehéz komoly játékosokat megszerezni a Real, Barca, Bayern, PSG, angol csapatok elől. Hát még akkor, ha a játékosok azt látják, hogy innen mennek a legjobbak. Akkor minek jöjjenek ide? Pénzt máshol úgyis többet kapnak. Így maradna a Serie A csapatok lerablása. Illetve megtartani azokat, akik már itt vannak.

    Forza JUVE!!!

Új hozzászólás Aktív témák