Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz KubanitoS #95202 üzenetére

    Érted, ideiglenes lenne, 15 év alatt újra feltöltődnének korosztályonként, csak azért kellene ez, hogy tényleg az egész tiszta lapról induljon.
    Így egyszerűen nem működik, hogy belevinni valami jobbat a meglevőbe. Amit beleviszel az megromlik.

    Tiszta lapról indulsz 6 évesekkel, és egy előre lefektetett tananyaggal, az egész országban kottából dolgoznak mondjuk német mintára. (elő kellene készíteni egységesen, normálisan kitanult edzőképzéssel) A tehetséget keresik, a tehetségtelent az apuka pénzével együtt kiteszik amatőrbe. Egyesével és csapatban is foglalkoznak velük, stb. stb.
    A bajnokság tét nélküli először, csak a tehetséget kellene díjazni a tanulás alatt. Később versenyeztetni őket.
    Így lenne erősebb bajnokság, így vinnék őket értelmes helyre külföldre, tehát a vége már adja magát. Jó alapanyagnál már van értelme a jó kapitánynak.

    A mostani akadémiai rendszer sikertelensége ott bukik ki, hogy, ha onnan jön egy sokkal jobb generáció, akkor elvileg ma azokból már össze lehetne rakni egy full fiatal válogatottat, akik lazán leverik a felnőtt válogatottat a tudásbeli különbséggel. Ha teszem azt magyar stílusban játszó csapat is lenne ilyen fiatalokból, akkor azok elvileg cselezgetnének meg minden.
    A külföldi utánpótlás a versenyeztetésnél még javában fejlődik, így az nem téma, hogy azokat még leverik, mert utána rendszeresen a mieinkből nem lesz semmi, míg akiket levernek, azok mennek a neves bajnokságokba.

Új hozzászólás Aktív témák