Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Citroware #89170 üzenetére

    Na jó, én nem vagyok Barcelona szurkoló, nem is tartom olyan fantasztikusnak mint ők, vannak jobb játékosok nála és irritál a kinézete is. Emberileg nincs vele bajom.
    DE! az alázata, a klubhűsége és a küzdése miatt ő az aki.
    Ha a foci romantikáját nem veszem alapul, akkor Pirlo, Xavi, Modric, Özil, Kroos, Lampard és Gerrard is jobb nála, de ezek csak nyers adatok. Ha a foci romantikája is számít, márpedig nekem addig foci a foci, akkor kb csak Totti és Giggs tesz túl rajta.

    "labdaszerzésre már csak alkatából adódóan is alkalmatlan, nem tud szerelni"
    Kanté? Na ugye...

    "A helyzetkialakításoknál (góloknál) a 2-vel a gól előtti passz adásának királya" Így is lehet fogalmazni. :D De elnézve ezen passzok mennyiségét, és hogy a katalánoknál egy ilyen passzt még legalább egy követ amit már a támadók egymás közt intéznek még jól is mutatnak a statisztikában jegyzett mutatói.

    "Gólok" Na igen, ez az ami játékrendszertől is függ, és van mellette egy Messi, és ez a gólpasszokra is igaz.
    Azt viszont én sem értem, hogy ilyen jó rúgótechnikával miért nem süti el többször.

    richie900812: Értem, hogy vissza kell vágni, és a kedvencről van szó, de ezt nem gondolod egészen komolyan csak szívből írtál. :D

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák