Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Gratulálok a juvénak, nyomás alá tudták helyezni a napolit és jó játékkal megérdemelten győztek. Ja nem, nagy nulla volt a játékuk, de a nyomás megvolt, csak a játékvezetés felé, (ismét).

    Na nem mintha a napoli sokkal többet tett volna, de tőlük elvettek egy gólt, mert látszott hogy még Buffon nem szelídítette meg a lasztit, ott pattogott a kezei között és konkrétan előrefele rádőlt Koulibaly-ra akiről a labda a kapu fele a földre pattant és Caceres estében rúgta be saját kapujába amikor tisztázni akart.

    A másik meg hogy a juve második góljánál a visszajátszások alapján is Caceres és Chiellini lesen voltak.

    Pogba és Vidal gólja szép volt, utóbbira viszont lehet nem került volna sor ha 2-1 (vagy ha Caceres gólját meg is adják) 2-2 az állás és nem kell a nápolyi csapatnak fejvesztve előremenni. Szabályos 2-2 lett volna...

    Én már csak mosolygok ezen, de hasonlóképp van ezzel pár edző a SerieA-ban is. Persze a vérben forgó szemű zebrák mindig találnak magyarázatot ami leginkább hárítás és megérdemelt győzelemről beszélnek, de már vannak olyanok is (ismeretségi körben is) akiknek ha focira terelődik a téma kínos hogy saját bevallásuk szerint is "megkérdőjelezhető döntésekkel menekülnek meg" nem is olyan ritkán.

    Barcelona-Atl.Madrid: Ilyet nem mondok sokszor: Nagyon megérdemelte a Barca és kijárt nekik ez a győzelem. A Neymar elleni hozzáteszem egyértelmű piros lapos szabálytalanság után én biza elkezdtem szurkolni nekik hogy döngöljék meg az atletit. Volt vitatható szituáció katalán részről, és Messinél erős mákfaktor is, de nagyon gondolják át a matracosok hogy ilyen ocsmány, darabos, alattomos játékot akarnak-e játszani a továbbiakban is amikor nem megy úgy a játék ahogy akarják, mert ez kirívó volt. Én kedvelem Simeone-t, remélem helyreteszi őket.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák