Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KisTücsök

    addikt

    válasz pohár #31330 üzenetére

    Na ja. Én meg pont nem. Inkább hagyom had mondogassa a hülyeségeit, aztán csak röhögök rajta, magát járatja le.

    Ez meg hogy C nem jelenik meg FIFA gálákon... Eddig se nagyon tette. Durcizzon csak, ha jól esik neki.
    ________________

    "Az átigazolások terén jól értesült tuttomercatoweb.com értesülései szerint a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő AS Monaco a nyáron akár 40 millió eurót is hajlandó lenne fizetni az Arsenal szélsőjéért, Theo Walcottért."

    Ennyiért hülyék, ha nem adják el szerintem. Ennyiből már lehetne venni egy Mata-t, vagy akár egy Hazardot, és azért ég és föld a két játékos (persze Hazardot és Matat már nem - bár még kérdéses Mata-val mi lesz, hanem hasonló képességű játékost, talán, ha nagyon ügyesek, persze ha a fizuját is hajlandóak kicsengetni).

    Visszatérve a Tottham stadionjára az a 15 év tényleg soknak tűnik, még akkor is, ha nem lenne azért ez olyan egyszerű feladat. Házakat, boltokat kéne lerombolni, azokhoz engedélyeket szerezni, meggyőzni a tulajokat, a stadiont elkezdi építeni, a környéket rendbe rakni. Valami sétányt is terveznek oda.

    Chelseanek is kéne már valami új stadion. kár, hogy ennyire szar helyzetben van ilyen szempontból a csapat. Egy 60 ezrest lazán megöltenének szerintem. Sőt...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák