Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    Fabinho, mi a véleményed az új igazolásokról, Alexis Mac Allisterről és Dominik Szoboszlairól?

    Fabinho: Először is szeretném üdvözölni mindkettőjüket a klubban. Tehetséges játékosok, és izgatottak vagyunk, hogy csapatunkban köszönthetjük őket. Tudjuk, milyen jók, az előző klubjaikban és a válogatottban nyújtott teljesítményükről ismerjük őket. Hozzáadott minőséget és mélységet fognak hozni a keretünkbe, ami fontos egy olyan csapat számára, mint a miénk, amely több fronton versenyez. Alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk velük, és segítsük őket a gyors beilleszkedésben a csapatba.

    "Az elmúlt öt, hat évben három középpályás játékost veszítettünk el, akik rendkívül fontosak voltak számunkra. Jó dolog jó játékosokat hozni erre a posztra, mert szükség lesz rájuk" - mondta a 3-as számú játékos a Liverpoolfc.com-nak.

    "A játékunk stílusában, az intenzitásban, amivel játszunk, mindig szükségünk van nem csak három vagy négy, hanem talán hat játékosra is ezen a poszton [a keretben].

    Roberto Firmino, Naby Keita, James Milner és Alex Oxlade-Chamberlain is azok között voltak, akik távoztak a Liverpooltól az előző szezon befejezése után, amelyben Jürgen Klopp csapata az ötödik helyen végzett a bajnokságban.
    És amikor megkérdezték az "újraépítés" folyamatáról a következő szezon előtt, Fabinho így magyarázta: "Igen, a foci ilyen."

    "Néha elveszítünk néhány nagyon jó barátot. Ez a helyzet Bobby-val; ő elmegy, ezért mindent jót kívánok neki és a családjának.
    "Most arra kell koncentrálnunk, hogy milyen játékosaink vannak. Jelenleg Mac Allister és Szoboszlai érkeztek. Még nem láttam őket, van néhány szabadnapjuk.
    "Csak reméljük, hogy készen lesznek velünk tartani. Segíteni fogjuk őket az alkalmazkodásban és reméljük, hogy minél hamarabb megértik a csapat elképzeléseit."

    (forrás: liverpoolfc.com)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák