Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr



    Stefano Tacconi április 23-án a kora délutáni órákban kórházba került Alessandriában egy agyi aneurizma megrepedése nyomán bekövetkező agyvérzéssel. A súlyos állapot felismerését követően éjszaka az egykori játékost a kórház orvosai ellátták, és megakadályozták egy újabb agyvérzés bekövetkezését. A beteg állapota azóta stabil, amit a szakemberek mindenképpen pozitívumnak értékelnek.

    A mai napon a közkedvelt személyiség állapota kapcsán nyilatkozott Andrea Barbanera, az idegsebészeti osztály vezetője, illetve Fabrizio Racca, az intenzív osztály vezetője, akik együttesen felügyelik az egykori kapus kórházi ellátását.

    „A helyzet továbbra is változatlan. Stefano Tacconit mesterséges kómában tartjuk, de pozitívum, hogy voltak egyes automatikus motorikus gesztusai. Hosszú út áll előtte, és a következő pár nap kulcsfontosságú lesz annak megértésében, hogy a helyzet melyik irányba változhat.

    Az idő tényező alapvető fontosságú volt, a probléma korai felismerését követően a kórházba utalással és a megfelelő ellátással sikerült megakadályozni egy második agyvérzés bekövetkezését, ami halálos kimenetelű lehetett volna.

    Most időt kell adnunk Stefano Tacconinak, hogy harcoljon, ezt segítjük az intenzíven biztosított ellátással, a következő napokban pedig erősnek kell bizonyulnia.”

Új hozzászólás Aktív témák