Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz bagyulajuve #154823 üzenetére

    Szerintem sem olyan rossz a helyzet nálatok, persze viszonyítás kérdése.
    Oké, megvan a véleményem arról, hogy mekkora butaság volt CR elengedése, ahogy korábban fejtegettem, alig kaptok érte és kiesik a fizuja, oké. De ha nem lesz a bőven 20 feletti gólszáma még tizik nélkül is? Tavaly a sebzett juventusban is sokat hozott a zsenije és nem mindegy, hogy 1-4. vagy 5. a juve egy szorosabb első fogatban, ugye BL indulás pénz + az idei kiírásban is evárás menni a 8 közé.
    A hogyan az a másik, mert nem lehet hogy nem tudott róla a klub hogy kinézőben van a távozása, ebben mindenképp van felelősségük a vezetőknek.

    Kean szerintem nem lesz rossz, nem CR, de most hgy úgy mondjam 'asznak sem kell Icardi és az allűrök meg csöcsi, ha van Abraham. Na nálatok simán lehet Kean olyan mint Abraham, csak meg kell regulázni a srácot annyiban lesz nehezebb a téma hogy ésszel kell őt kezelni.

    Rabiot nem annyira rossz, hogy lelátóra kéne küldeni. Ramsey olyan, mint aki igazából már a Juve old boysra vágyik ilyen életműdíjas fizu mellett amit persze máshol ért el.
    Inkább az furcsa, hogy mehetett el Demiral és hogy lehet a kölcsön kölcsönében Romero ha csak egy Rugani van a padon.

    Vagyok olyan merész, hogy azt mondjam Luca Pellegrinit feltenném néha bal szélre, Chiesa jobb, Kean/Kulu(adottságai miatt próbát megér)/Morata elöl mögötte Dybala, aki onnan simán válthat Pellegrinivel, sőt Chiesa ha belép Kean mellé, akkor jobbra is és támadásban simán lehet hátulról egyik szélen megtámogatva 3-5-2/3-4-3. Szeretem az ilyen dolgokat, és egy-két fiatal aki alapból olyan furcsának tűnik a kezdőben komoly frissességet adhat.
    Ha őket támogatná és stabilizálná középen Locatelli és Benta/Rabiot, és a Bonu-Ligt duó helyett Dottore-Ligt lenne mert ők nem zavarják egymást, akkor tudna működni.
    Szóval egyelőre úgy látom Allegri nem találja a játékot a kerethez, mert az Empoli ellen simán adta volna magát a 4-2-3-1/3-4-3. De 4-4-2 és a 4-3-1-2 ezzel a kezdővel hááátt... khm... Kennievel mit akart ott? Annyira súlytalan volt, mint pehelytoll a tornádóban.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák